La Sala Cinema UAB acull la projecció del documental 'Punta de Lanza', de Marc Gavaldà

Imatge docu punta lanza

La pel·lícula es va projectar com a part de l'assignatura Usos Humans del Sistema Terra el dimecres 10 de març i va comptar amb la presència el director del film.

15/03/2021

La Sala Cinema UAB ha acollit la projecció de la pel·lícula documental 'Punta de Lanza'. L'activitat ha estat organitzada pel Departament d'Economia i Història Econòmica i s'ha dut a terme en dos torns que han tingut lloc a les 9 i a les 11 del matí del dimecres 10 de març. La projecció ha comptat amb la presència de Marc Gavaldà, director del film i professor de l'assignatura Usos Humans del Sistema Terra.

 

'Punta de Lanza' és un documental sobre l'estat actual de l'Amazònia nord de Bolívia. El territori es troba en el punt de mira d'extractivistes i pateix els canvis i injustícies de l'obertura de boscos per a la construcció de carreteres i altres projectes. El film gira entorn de la paradoxa del desenvolupament i la ideologia del desenvolupament amb la pèrdua de cultures i pobles com a conseqüència. Es tracta d'un projecte produït pel col·lectiu Alerta Amazònica i compta amb música de Manu Estrada.

 

Pots veure el tràiler de la pel·lícula 'Punta de Llança' al següent enllaç.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies