La protecció dels animals de companyia, a les "Activitats de campus"

Gossos

El dimecres, 15 de gener, tornen les "activitats de campus", una iniciativa que vol incentivar l'organització i assistència de l'alumnat a activitats que tindran lloc durant el curs en la franja horària de les 13 h a les 15 h, moment en el qual s'aturarà l'activitat acadèmica. Una xerrada sobre la protecció dels animals de companyia és una d'aquestes activitas.

09/01/2020

"Conviure amb animals" és el títol del cicle que va iniciar la Facultat de Veterinària el trimestre passat, que inclou diferents xerrades. La segona d'aquestes sessions serà el dimecres, 15 de gener, dins la franja horària de les Activitats de Campus, per tal que l'alumnat i totes les persones interessades hi puguin assistir donat que de les 13 a les 15h s'aturaran les classes.

La segona xerrada del cicle analitzarà la "Protecció dels animals de companyia: aspectes legals i científics". Els ponents seran Xavier Manteca i Vilanova, catedràtic del Departament de Ciència Animal i dels Aliments, i M.Mercè Santmartí Miró, directora dels Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya.

La xerrada s'iniciarà a les 13.15h , a la Sala d'actes de Veterinària, i està previst que finalitzi a les 15h.

Una altra activitat a la Sala Cinema
Daltra banda, el mateix dimecres, 15 de gener, a les 13h, i coincidint amb la franja d'"Activitats de Campus", es projectarà la pel.lícula "Hoy empieza todo" (Ça commence aujourd'hui, 1999), de Bertrand Tavernier, a la Sala Cinema de la UAB, amb entrada gratuïta. Aquesta projecció forma part del cicle de cinema "Criança i vulnerabilitat, mirades cinematogràfiques". La projecció, que organitza el Departament d'Antropologia Social Cultural i el Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat, és en VOSE. Aquesta és la penúltima projecció del Cicle de cinema: Criança i vulnerabilitat social, mirades cinematogràfiques.

Activitats de Campus a la UAB
Les Activitats de Campus s'han creat a proposta de l'Equip de Govern de la UAB i amb el consens de les facultats, que van fixar vuit dies -repartits entre els dos semestres acadèmics- que, en la franja horària de les 13h a les 15h, s'aturi l'activitat acadèmica perquè la comunitat pugui assistir a activitats que puguin organitzar les facultats, els col·lectius d'estudiants, els serveis de la UAB, etc.

Durant el curs acadèmic 2019-2020 ja se n'han fet el dilluns, 14 d'octubre; el dijous, 7 de novembre -dia de la Festa Major-; el dimarts, 10 de desembre de 2019; i enguany, seran el dimecres, 15 de gener; el dimarts, 18 de febrer; el dimarts, 18 de març; el dijous, 16 d'abril; i el divendres, 15 de maig de 2020.

L'objectiu és facilitar l'organització i assistència a activitats no acadèmiques, i treure així més profit de la concentració de coneixement divers que té lloc a l'Autònoma, especialment després de la desaparició de les antigues assignatures de campus amb el nou pla Bolonya.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies