La guanyadora del concurs Tesi en 4 minuts de la UAB participarà a la final de la FCRI

Inés Villarroya

La guanyadora del primer premi del concurs Tesi en 4 minuts de la UAB va ser Inés Villarroya. El proper 25 de juny, a les 17 h, representarà la UAB en la fase final organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, que comptarà amb participants de totes les universitats catalanes. L'acte es podrà seguir en directe.

04/06/2020

Inés Villarroya va guanyar el primer premi del concurs Tesi en 4 minuts de la UAB, dotat amb 800 euros, amb el seu treball: "Prevalença, troballes endocrines i evolució de l'hipoparatiroïdisme posterior a tiroïdectomia total". La guanyadora participarà com a representant de la UAB a la final del concurs Presenta la teva tesi en 4 minuts, que tindrà lloc el dia 25 juny en un acte que es podrà seguir en directe a través del web de la FCRI. La competició, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovacio, compta amb la participació de totes les universitats catalanes i atorgarà tres premis a les millors presentacions, de 3.000, 2.000 i 1.000 euros, respectivament.

El segon premi de jurat, dotat amb 500 euros va ser per Xavier Villanueva, amb la presentació: "Els rols de la 'International Association for the Study of Popular Music' (IASPM) en el procés d'institucionalització dels estudis en música popular". Andrea González ha va ser la més valorada pel públic i va guanyar el premi de 200 euros amb la seva presentació: "Judaisme i conflicte a l'Espanya de el segle XVI: la censura de la República Hebrea de Jerónimo Román i Zamora (edició i estudi de el text)".

La competició es va celebrar virtualment a través de Teams i va comptar amb la participació de dotze estudiants de doctorat. Junt amb les dues guanyadores i el guanyador hi van presentar els seus treballs Paula Gabriel, David Juan Fernández, Marta Marín, Konrad Eiler, Elena Ferrer, Alicia Fernández, Xavier Duran, Emiliano Lucas i Tatiana Lopez.

Vídeo del concurs "Tesi en 4 minuts" a YouTube

 

Notícies relacionades

Totes les notícies