La FECYT acredita la Unitat de Cultura Científica i Innovació del CVC

CVC

El Centre de Visió per Computador (CVC) ha rebut, per primera vegada, l'acreditació com a Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) per al seu Departament de Comunicació i Màrqueting.

 

07/01/2021

Les UCC+i actuen com a intermediàries entre les seves institucions d'acollida i els ciutadans, amb l'objectiu principal de promoure la cultura científica, tecnològica i d'innovació a través de diverses activitats.

L'acreditació, otorgada per primer cop a aquest centre, té una durada de dos anys i la seva renovació ha de ser aprovada per la FECYT després d'una avaluació de les accions dutes a terme en l'últim any. Aquesta acreditació reconeix al departament de Comunicació i Màrqueting com un dels principals agents per a la difusió i comunicació de la ciència i la innovació a Espanya, així com un servei clau per a la millora i increment de la formació científica, la cultura i coneixement dels ciutadans.

A més, al participar en la Xarxa UCC + i, el centre pot intercanviar experiències i explorar col·laboracions amb altres instituts i organitzacions, millorant així la qualitat de les seves activitats.

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies