La discapacitat en primera persona: nou taller online

Places disponibles al taller de discapacitat

Nova edició del taller sobre discapacitat que organitza el PIUNE i que permetrà conèixer el món de la discapacitat, escoltant la veu de persones que explicaran la discapacitat en primera persona. El taller, en format virtual, serà del 7 d'abril al 3 de maig.

22/03/2021

El taller serà en format virtual i està programat pels dilluns i dimecres de 15:30h a 18h, del 7 d’abril al 3 de maig.

El PIUNE, el Servei per la Inclusió de la UAB, organitza per aquest segon semestre 2020-2021 una nova edició del taller “La discapacitat en primera persona. Obrint pas cap a la inclusió”. Aquest taller pretén apropar els estudiants a la realitat de les persones amb discapacitat per tal de trencar estereotips existents a la societat i potenciar la igualtat mitjançant el coneixement. 

A través de les diverses sessions programades, els participants s’aproparan a conceptes bàsics com els tipus de discapacitat, el disseny universal o l’autonomia personal, amb un èmfasi especial a la inclusió en l’àmbit acadèmic i social. El taller compta també amb la col·laboració d’entitats especialitzades que aportaran de primera mà situacions concretes de l’entorn educatiu, laboral i cultural. Algunes de les sessions les impartiran persones amb alguna discapacitat que donaran recursos i estratègies pràctiques per a comprendre la seva realitat des de la projecció de les seves capacitats i no des de les seves limitacions. 

A més a més, també es parlarà de l’impacte de la COVID-19 per a les persones amb discapacitat i en situació de desigualtat de la comunitat universitària catalana. L’objectiu és reflexionar i crear propostes viables davant de l’actual situació d’excepcionalitat.

Per últim, el taller serà en format virtual i està programat pels dilluns i dimecres de 15:30h a 18h, del 7 d’abril al 3 de maig. El curs és convalidable per 2 crèdits ECTS i té un preu total de 40 euros. Si us interessa, us podeu inscriure omplint aquest formulari.

 

 

 

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Reducció de les desigualtats
 

Notícies relacionades

Màrius Martínez davant del piano del Rectorat

Màrius Martínez, nou president de l'ECIU

El vicerector de Relacions Internacionals de la UAB, Màrius Martínez, ha estat escollit nou president del Consorci Europeu d'Universitats Innovadores (ECIU) en la sessió que ha celebrat la Junta Directiva el proppassat 19 de març. Fins ara, Martínez era membre de la junta executiva.

Ja està aquí la vuitena edició del concurs de relats eròtics

Participa en el concurs de relats eròtics

S’obre la vuitena edició del concurs de relats eròtics de la FAS amb tres categories obertes: prosa, poesia i piulada. Es poden presentar textos fins al 18 d’abril.

Totes les notícies