Sala de premsa Premsa i mitjans

L'equip masculí de Rugbi a 7 de la UAB, campió de Catalunya universitari

IMGCampionsEquiplRugbi
L'equip masculí de rugbi a 7 de la UAB ha guanyat la final davant la UB i ha quedat campió en els Campionats de Cataluya Universitaris, en un partit disputat el dimarts, 6 de març, a Cornellà. L'equip de la UAB de voleibol femení, i els equips masculins i femenins de la UAB d'handbol, han arribat també a la final en els partits disputats el dijous, 8 de març.

02/03/2018

A més de l'equip de rugbi de la UAB que ha guanyat el Campionat de Catalunya Universitari, han arribat a la final els equips d'handbol femení i masculí, i el de voleibol femení.

L'equip masculí de rugbi a 7 de la UAB, els anomenats "Els Centaures", ha guanyat la final del Campionat de Catalunya Universtari celebrada a Cornellà el dimarts, 6 de març, en un partit que ha disputat contra la Universitat de Barcelona (UB.

A més, en aquesta fase final també ha jugat la final l'equip d'handbol femení, que ha perdut contra la Universitat de Barcelona (UB-24, UAB-40). També ha arribat a la final l'equip d'handbol masculí, que també ha perdut, en un partit molt disputat: (Universitat de Girona-22, UAB-21), així com l'equip de voleibol femení, que ha perdut també per la mínima (UB-3, UAB-2).

El 6 i 8 de març les televisions locals de Catalunya, amb el suport de La Xarxa, han fet el seguiment en directe de la fase final dels Campionats de Catalunya Universitaris.

En aquesta 33a edició del torneig han participat 1.500 estudiants de les 12 universitats del país, repartits en un centenar d'equips.

La competició s'ha disputat a Cornellà de Llobregat i es va inciar el 14 de novembre, quan es van disputar els primers partits dels diferents esports i categories