L'associació AIESEC obre el procés d'admissió de nous membres

Estudiants

AIESEC Bellaterra és un col·lectiu que ofereix pràctiques d’empresa i experiències de voluntariat als estudiants de la UAB.

12/01/2021

L'Association Internationale des Étudiants en Sciences Économiques et Commerciales (AIESEC), una organització internacional sense ànim de lucre que ofereix experiències d'intercanvi professionals arreu del món, obre aquest gener el procés d'admissió a nous membres.

El seu objectiu és oferir oportunitats de voluntariat i pràctiques en empreses internacionals a joves entre 18 i 30 anys. És per a això que realitzen activitats de vendes al públic i donen suport als candidats, buscant experiències que els interessin i ajudant-los en el procés de selecció. L'experiència de ser membre d'AIESEC ajuda a conèixer a gent de la universitat que està al comitè, ampliant el cercle d'amistats dels membres i aprenent de gent molt diversa.

AIESEC és l'organització dirigida per joves més gran de món, comptant amb més de 38.000 membres i present en 127 països. El comitè de Bellaterra és un col·lectiu amb més de 45 anys d'història que porta oferint des del seu naixement pràctiques d'empresa i experiències de voluntariat als estudiants de la UAB.

 

 

 

Més informació: AIESEC

 

Notícies relacionades

Imatge de l'OEW 2021

Arriba l'"Open Education Week" a la UAB

En el marc de l'Open Education Week -que se celeba a tot el món de l'1 al 5 de març- el Servei de Biblioteques de la UAB ha organitzat dues activitats divugatives adreçades a personal docent i investigador i a l'alumnat, per tal de promoure els avantatges i possibilitats de l'educació en obert.

Totes les notícies