Sala de premsa Premsa i mitjans

L’últim simulacre d’emergència de l’Hospital Clínic Veterinari evacua unes 70 persones

Fundació Hospital Clínic Veterinari Simulacre Gener 2019
L’exercici es va realitzar amb èxit el 18 de gener al matí, amb una durada total de 7 minuts, gràcies a la col·laboració dels usuaris i l’actuació dels diferents equips d’emergència.

22/01/2019

El primer simulacre de l’any organitzat per la Direcció Jurídica i de Recursos Humans de la Fundació UAB va tenir lloc divendres passat a l’Hospital Clínic Veterinari, situat al campus de la universitat.

L’alarma d’evacuació va començar a les 10 del matí amb un foc simulat a la consulta veterinària de nutrició, mitjançant l’activació d’un detector d’incendis a la zona. Després de decretar l’evacuació, en 5 minuts unes 70 persones –entre personal i clients- van abandonar l’edifici i es van dirigir a l’exterior cap al punt de trobada.

L’objectiu de la mesura va ser comprovar l’efectivitat del Manual d'Autoprotecció estipulat, així com la capacitació del personal de l’Hospital Clínic Veterinari per a assumir el seu rol d’actuació en cas d’emergència.

Segons l’organització, el simulacre es va dur a terme tal com estava estipulat al guió, que ja està disponible a l’apartat d’historials del centre.

En aquesta ocasió, el simulacre d’emergència també va comptar amb la participació d’un tècnic de seguretat d’Egarsat Prevenció, del Servei de Prevenció Aliè.