Sala de premsa Premsa i mitjans

Judith Panadès, nova degana de la Facultat d'Economia i Empresa

Judith Panadès

Judith Panadès, professora del Departament d'Economia i d'Història Econòmica, ha estat elegida degana de la Facultat d'Economia i Empresa. Completen en nou equip del deganat Xavier Vilà, Valeri Sorolla, Oriol Roca, Maria Antònia Tarrazon, Àlex Rialp, Maria Dolors Márquez i Jordi Perdiguero. Panadès és la segona degana en tota la història de la Facultat.

28/06/2021

Judith Panades i Martí, professora del Departament d'Economia i d'Història Econòmica, va ser elegida nova degana de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB en la sessió extraordinària de la junta de facultat que va tenir lloc el 22 de juny passat.

Panadès és també professora afiliada a la Barcelona Graduate School of Economics i investigadora de l'Institut de Recerca Markets, Organizations and Votes in Economics, membre d'honor de l'Asociación Española de Economía, així com membre de la Comissió Executiva de l'Institut de Recerca de l'Esport de la UAB.

La nova degana es va doctorar per la UAB amb la tesi titulada "Essays on Tax Compliance", que va obtenir el premi de l'Instituto de Estudios Fiscales a la millor tesi doctoral en economia pública. La seva principal línia de recerca s'ha centrat en l'anàlisi dels determinants del frau fiscal en diferents entorns econòmics. La seva recerca ha estat publicada en revistes especialitzades internacionals.

Durant els darrers deu anys, ha ocupat nombrosos càrrecs de gestió, com ara vicedegana d'Inserció Laboral, Ocupabilitat i Pràctiques, delegada de la rectora per a la Formació Permanent, secretària de departament, coordinadora del programa de pràctiques curriculars d'ADE i Economia en anglès i coordinadora del Màster Universitari de Gestió Esportiva de la UAB. Ha estat també secretària, tresorera i membre del Comitè d'Educació en Economia de l'Asociación Española de Economía.

El nou equip de deganat comptarà amb els següents membres, a més de la nova degana: Xavier Vilà, secretari de la Facultat; Valeri Sorolla, vicedegà del Campus de Sabadell i vicedegà d'Inserció Laboral, Emprenedoria i Pràctiques; Oriol Roca, vicedegà d'Economia i Serveis; Maria Antònia Tarrazon, vicedegana d'Afers Docents i Acadèmics; Àlex Rialp, vicedegà d'Estudis de Postgrau; Maria Dolors Márquez, vicedegana de Qualitat i d'Innovació Docent; i Jordi Perdiguero, vicedegà d'Alumnat i Promoció.

Tal com estableix el calendari electoral, l'actual equip de deganat restarà exercint les seves funcions fins al proper 12 de setembre i, el dia 13 de setembre, el membres del nou equip prendran possessió dels seus càrrecs. Panadès prendrà el relleu del professor Héctor Sala, degà des de l'any 2018, i esdevindrà la segona degana en tota la història de la Facultat.

Més informació: Facultat d'Economia i Empresa

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat