Joan-Ramon Daban impartirà la conferència de Sant Albert

Conferència Sant Albert 2019

El professor emèrit del Departament de Bioquímica i de Biologia Mol·lecular impartirà dimecres 13 la conferència “Emmagatzematge segur i funcional del DNA”, amb motiu de la celebració de Sant Albert, patró de les facultats de Ciències i de Biociències.

07/11/2019

Amb motiu de la celebració de Sant Albert, patró de les facultats de Ciències i de Biociències, el dimecres 13 de novembre, a les 12 h, a la sala d'actes d'ambdues facultats, tindrà lloc la conferència “Emmagatzematge segur i funcional del DNA”, que impartirà el Dr. Joan-Ramon Daban, professor emèrit del Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular de la UAB.

Com cada any i per tal de facilitar l'assistència a l'acte, se suspendran les classes des de les 12 h fins a les 14 h, excepte les classes pràctiques i les sortides de camp, els exàmens i aquelles activitats que siguin compartides per més d'una titulació a la mateixa hora i que siguin de difícil suspensió o reprogramació.

Més informació: Pòster de la conferència

 

 

Notícies relacionades

Esports

Es presenten els campionats universitaris d'aquest curs, que coordina la UAB

El 14 de novembre, el Pavelló Municipal Nord Sabadell acollirà l'acte de presentació dels Campionats de Catalunya Universitaris 2019-2020, que coordina la UAB. Hi participaran la rectora de la UAB, Margarita Arboix; l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; i el director del Consell Català de l'Esport, Toni Reig.

Totes les notícies