Javier Solana i Antón Costas debaten sobre l’actualitat del continent europeu

El proper 17 de gener, a les 18 hores, tindrà lloc la conferència “Europa: una visió estratègica” on es debatrà sobre l’actualitat del continent europeu i els nous reptes estratègics, des d’una perspectiva econòmica i política.

09/01/2020

L’actualitat del continent europeu es debatrà el proper 17 de gener a la xerrada “Europa: una visió estratègica”. Des d’una perspectiva econòmica i política els ponents analitzaran la situació actual del continent i els nous reptes estratègics que es plantegen. L’acte, que començarà a les 18 hores al Palau Macaya de Barcelona, comptarà amb les intervencions de Javier Solana i d'Antón Costas.

Javier Solana és el president d’EsadeGeo - Center of Global Economy and Geopolitic, un centre que realitza investigacions sobre la globalització econòmica i les seves interaccions en la geopolítica i el governament local. Per la seva part, Antón Costas és catedràtic d’Economia Aplicada a la Universitat de Barcelona (UB), president del Cercle d’Economia, professor del Departament de Política Econòmica i Estructura Econòmica Mundial de la Universitat de Barcelona i forma part del grup de direcció de l'Institut d'Investigació en Economia Aplicada Regional i Pública de la UB. A més, la xerrada comptarà, com a moderador del debat, amb Xavier Vidal-Folch, director d’El País

Per assistir a l’acte, coorganitzat per l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) de la UAB i el grup de professionals Economistes Davant la Crisi, és necessari emplenar un formulari a la pàgina web o escriure a l’adreça de correu electrònic amics@uab.cat.

 

Més informació: Associació AmicsUAB

 

Notícies relacionades

foto_NO_avions

L’ICTA-UAB demana que la UAB redueixi el número de vols

L’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB (ICTA-UAB) ha demanat a la
Universitat que intenti reduir el número de vols corporatius. Al llarg del 2018 la UAB
ha reservat prop de 5.000 vols, dels quals, asseguren des d’aquest institut, molts
d’ells es podrien haver substituït o evitat.
 

Totes les notícies