Javier Solana i Antón Costas debaten sobre l’actualitat del continent europeu

El proper 17 de gener, a les 18 hores, tindrà lloc la conferència “Europa: una visió estratègica” on es debatrà sobre l’actualitat del continent europeu i els nous reptes estratègics, des d’una perspectiva econòmica i política.

09/01/2020

L’actualitat del continent europeu es debatrà el proper 17 de gener a la xerrada “Europa: una visió estratègica”. Des d’una perspectiva econòmica i política els ponents analitzaran la situació actual del continent i els nous reptes estratègics que es plantegen. L’acte, que començarà a les 18 hores al Palau Macaya de Barcelona, comptarà amb les intervencions de Javier Solana i d'Antón Costas.

Javier Solana és el president d’EsadeGeo - Center of Global Economy and Geopolitic, un centre que realitza investigacions sobre la globalització econòmica i les seves interaccions en la geopolítica i el governament local. Per la seva part, Antón Costas és catedràtic d’Economia Aplicada a la Universitat de Barcelona (UB), president del Cercle d’Economia, professor del Departament de Política Econòmica i Estructura Econòmica Mundial de la Universitat de Barcelona i forma part del grup de direcció de l'Institut d'Investigació en Economia Aplicada Regional i Pública de la UB. A més, la xerrada comptarà, com a moderador del debat, amb Xavier Vidal-Folch, director d’El País

Per assistir a l’acte, coorganitzat per l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) de la UAB i el grup de professionals Economistes Davant la Crisi, és necessari emplenar un formulari a la pàgina web o escriure a l’adreça de correu electrònic amics@uab.cat.

 

Més informació: Associació AmicsUAB

 

Notícies relacionades

Imatge de l'OEW 2021

Arriba l'"Open Education Week" a la UAB

En el marc de l'Open Education Week -que se celeba a tot el món de l'1 al 5 de març- el Servei de Biblioteques de la UAB ha organitzat dues activitats divugatives adreçades a personal docent i investigador i a l'alumnat, per tal de promoure els avantatges i possibilitats de l'educació en obert.

Totes les notícies