Ja pots veure tots els vídeos de les fires virtuals de graus de la UAB

Videoxats Fira Virtual Graus

Et vas perdre les fires virtual de graus 1 i 2? Tenim la solució! Ja estan penjats al web del #TesperemAlaUAB els vídeos complets de les dues fires, on podràs veure tots els dubtes que van resoldre els actuals estudiants i professors de les facultats de la UAB. 

02/06/2020

Ja pots veure tots els videoxats de la primera fira virtual de graus de la UAB i de la fira virtual de graus 2: preguntes i respostes. 

La fira virtual de graus i la fira virtual de graus 2: preguntes i respostes, que es van celebrar durant el mesos de maig i juny, van ser un èxit, amb prop de 5.500 persones registrades i prop de 9.000 connexions a les diverses sessions informatives. Hem volgut gravar les experiències perquè puguis repassar-les sempre que et vingui de gust: ja pots trobar al web del #TesperemAlaUAB tots els vídeoxats de la fira virtual de graus de la UAB i de la fira virtual de graus 2: preguntes i respostes.

A la primera fira, els futurs UABers que van participar van poder conèixer sense sortir de casa les vivències en primera persona dels actuals estudiants de les diferents facultats i escoles de la UAB; i a la segona fira van poder parlar amb les seves futures professores i professors. Els vídeoxats que es van realitzar van reunir quatre vegades més visites de les que va tenir la UAB a UNIfira, la fira virtual que van organitzar les universitats catalanes després de la cancel·lació del Saló de l'Ensenyament. 

Si no et vas poder connectar, si et vas quedar amb ganes de veure alguna facultat, si t'han explicat que la fira va ser molt pro, o si ets dels que estudien íntegrament totes les possibilitats abans d'escollir el grau... tenim la solució! Podràs veure els vídeoxats tants cops com vulguis, amb totes les respostes a les preguntes que els futurs UABers vau fer a través del xat, tant de la fira virtual de graus de la UAB com de la fira virtual de graus 2: preguntes i respostes. 

Més informació: 

Vídeos de la fira virtual de graus
Vídeos de la fira virtual de graus 2: preguntes i respostes

 

 

 

Notícies relacionades

EstudiantsMillorsNotes2020

"Per treure bones notes, és crucial ser constant en l'esforç i la dedicació"

Entrevistem al noi i la noia que han tret les notes més altes per accedir a la UAB: Martí Solà Bertran, que ha obtingut un 13,960, i cursarà Física + Matemàtiques; i Karla Martínez Añón, amb un 13,900, que farà Bioquímica. En un futur, tots dos voldrien dedicar-se a fer recerca en els seus àmbits d'estudi, però ara, de moment, es mostren molt il.lusionats per començar la seva estada a la UAB.

Estudiants

El doble grau en Física i Matemàtiques a la UAB torna a ser l'estudi amb la nota de tall més alta del sistema universitari

El doble grau en Física i Matemàtiques que ofereix la UAB ha obtingut, un any més, la nota de tall més alta de tot el sistema universitari català, un 13,528 sobre 14. En 74 titulacions de la UAB, del més d'un centenar que ofereix, la nota d'accés ha pujat respecte el curs passat, en un any rècord de preinscripcions universitàries. El 22,3% dels estudiants han sol.licitat en primera preferència la UAB.

Totes les notícies