Sala de premsa Premsa i mitjans

Inscripció oberta per a l'escola DOC-FAM: Emerging 2021

Escola Emerging 2021

Emerging 2021 és l'escola per a doctorands sobre 'materials avançats funcionals per aplicacions emergents', on podràs xerrar amb un gran nombre d'experts en el camp dels materials avançats. Amb un format híbrid, on les presentacions es faran online, però la sessió de pòsters es celebrarà a la terrassa de l'ICMAB. No t'ho pots perdre!

12/05/2021

Del 28 de juliol al 2 de juny es portarà a terme l'escola Emerging on podràs enriquir els teus coneixements de qualsevol camp de les Ciències de Materials. Inscripció oberta fins al 6 de juny!

Ets estudiant de doctorat o màster i t'apasiona la recerca? Del 28 de juny al 2 de juliol l'escola Emerging obre les seves portes per oferir l'oportunitat als doctorands actuals i futurs d'assistir a un gran nombre de xerrades de la mà d'experts internacionals en el camp dels materials avançat.

L'escola tindrà un format híbrid, les sessions de presentacions seran en format online, però la sessió de pòsters es celebrarà a la terrassa de l'ICMAB (Institut de Ciència de Materials de Barcelona). L'escola inclourà diferents xerrades tècniques i interdisciplinaris, on tindreu l'oportunitat d'aprendre diferents tècniques de preparació i caracterització de materials, on els investigadors i les investigadores en formació podreu interactuar amb especialistes de diferents aspectes de la ciència, molt més enllà de la part acadèmica.

L'escola ofereix un total de 85 places, i 20 dels participants seran escollits per presentar els seus projectes i els resultats de la seva recerca en format pòster. Inscripcions obertes fins al 6 de juny. T'ho perdràs?

Més informació:
Doctorats UAB
Màsters i postgraus UAB
Emerging 2021
ICMAB