Guanyar crèdits fent esport des d'on vulguis és possible gràcies al SAF i al Campus SiS

Cartell activitats físiques amb reconeixement acadèmic

El SAF i el Campus SiS engeguem aquesta iniciativa perquè puguis realitzar activitat física des de casa o a l’exterior i reconèixer-la amb crèdits per completar el teu currículum acadèmic. Pots aconseguir-ho amb activitats dirigides virtuals del SAF, caminant o corrent. Activitat adreçada a persones no abonades al SAF. Inscriu-t’hi ja!

30/11/2020

Amb l’activitat de reconeixement acadèmic Participa i activa't: Activitats Físiques Online podràs obtenir 1,5 crèdits completant una proposta de 36 sessions d’activitats (virtuals, caminada o cursa), acompanyada d’una lectura i d’un qüestionari.

La inscripció és online i està oberta des del 23 de novembre de 2020 fins al 26 de febrer de 2021. Aquesta, té un cost de 25 euros. Cal destacar que la data límit per a completar les activitats és entre l’1 de desembre de 2020 i el 30 de juny de 2021.

Per a fer la inscripció online, consulta aquí les instruccions. Una vegada t’hi hagis inscrit, cal que escriguis un correu a jacobo.yeste@uab.cat perquè te’n faci arribar les instruccions i el full d’activitats i ja podràs començar!  

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar
 

Notícies relacionades

S'organitzen les proves ràpides del VIH gratuïtes pel Zero Discrimination Day

Fes-te la prova ràpida del VIH gratuïtament

L’1 de març de 2021 en el marc del Zero Discrimination Day la FAS junt amb el comitè 1 de desembre i Actua Vallès organitzaran proves ràpides del VIH completament gratuïtes i obertes a qui vulgui al Centre de Recursos de la Plaça Cívica.

Cartell del Webinar

"Com afrontem l’impacte psicosocial de la pandèmia?”

El dijous, 18 de febrer, tindrà lloc el webinar que encapçala el segon cicle d’activitats del Campus SiS, des de les 11:30 fins a les 13:00 h, que tracatarà de l’impacte psicosocial de la pandèmia, amb professorat i personal investigador del Departament de psicologia bàsica, evolutiva i d’educació així com del Core de Salut Mental de la UAB. La sessió es realitzarà via Microsoft Teams.

Totes les notícies