Gabriela del Valle disserta sobre el compromís de les aules d'extensió universitària

Facultat de Psicologia

La Facultat de Psicologia acollirà, el 3 de desembre, la dotzena jornada de treball amb responsables de les aules d'extensió universitària per a la gent gran, que organitza el programa Universitat a l'Abast. La UAB és la institució catalana que tutela més aules d'extensió universitària.

02/12/2019

El 3 de desembre, la Facultat de Psicologia acollirà una trobada de persones implicades en les aules d'extensió universitària, projecte que apropa el coneixement universitari a les persones grans. La trobada, que està organitzada pel programa institucional Universitat a l'Abast de l'Escola de Postgrau, inclourà una conferència de la sociòloga i gerontòloga Gabriela del Valle.

A les 10 h, la jornada serà inaugurada per Tatiana Rovira, degana de la Facultat, i Tomás Peire, coordinador acadèmic del programa Universitat a l'Abast. Seguidament, Sergi Arenas, coordinador tècnic d'Universitat a l'Abast, presentarà els resultats de l'enquesta prèvia enviada a les aules d'extensió universitària, i Gabriela del Valle, sociòloga i gerontòloga que ha exercit la docència a la Universitat de Còrdova (Argentina) i a la UAB i ha col·laborat amb admninistracions públiques i entitats del tercer sector, oferirà la xerrada "El compromís de les aules d'extensió universitària amb el seu entorn". A partir de les 12,30 h, els assistents faran una visita a les instal·lacions del centre.

Aquesta serà la dotzena jornada de treball amb responsables de les aules d'extensió universitària per a la gent gran i hi participaran les persones responsables de les aules tutelades per la UAB. Les aules d'extensió universitaria per a la gent gran són associacions independents que es vinculen lliurement a diferents universitats catalanes, que n'exerceixen la tutela acadèmica. El programa institucional Universitat a l'Abast, promogut per l'Escola de Postgrau, és la unitat a través de la qual les aules es vinculen a la UAB. Actualment, la UAB exerceix la tutela de divuit aules d'extensió universitària que estan presents a catorze poblacions del seu entorn geogràfic i apleguen més de 4.500 persones associades. La UAB és la universitat que té un major nombre d'aules vinculades i està present a un major nombre de municipis.

Més informació: Universitat a l'Abast

 

Notícies relacionades

Institut de Recerca de l'Esport

La UAB crea l'Institut de Recerca de l'Esport

La UAB ha creat l'Institut de Recerca de l'Esport, un institut marcadament interdisciplinari que aglutina les diferents línies de recerca, formació i transferència relacionades amb el món de l'esport que es duen a terme a la UAB.

ReligionsIndia

Religions a la ciutat, cicle de seminaris al Palau Macaya

Fins el 9 de juny té lloc al Palau Macaya (Barcelona) el cicle de seminaris "Religions a la ciutat" -coorganitzat pel grup d'Investigacions en Sociologia de la religió (ISOR) de la UAB i "la Caixa"-, que vol debatre sobre el paper que tenen les religions a les ciutats europees contemporànies per afavorir una societat plural i oberta a la diversitat. Els dies 23 i 24 de gener té lloc el segon dels seminaris, centrat en les perifèries urbanes, els joves i les identitats religioses.

Totes les notícies