El taller virtual de Francesc Riverola sobre emprenedoria, posposat fins el dia 29

Francesc Riverola

Riverola, business angel i fundador de FXStreet, impartirà el taller L'experiència d'un emprenedor i inversor el proper 29 d'octubre, dijous, a les 13.00 h a través de Microsoft Teams. La sessió està organitzada pel programa UAB-Emprèn i és exclusiva i gratuïta per a l'alumnat de la UAB.

22/10/2020

Per motius aliens a la voluntat de l'organització i del mateix ponent, Francesc Riverola, el taller L'experiència d'un emprenedor i inversor, que s'havia de realitzar de forma virtual el dia 22 d'octubre a les 13.00 h, s'ha posposat una setmana.

Riverola hi compartirà amb les persones assistents la seva experiència d'emprenedoria com a creador i president de FXstreet, el portal internacional de divises de referència. A més, detallarà casos reals de projectes en què ha invertit i els factors que ell valora, com a business angel, a l’hora de fer una inversió.

Riverola és un professional conscient del seu compromís social i educatiu i contribueix a la millora de la societat i a la transformació de la consciència individual compartint les seves experiències i transmetent valors d’esforç, dedicació i passió a la gent jove.

Pel que fa a la seva formació, és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i ha cursat el PDD (Management Developement Program) a IESE Business School. Va fundar FXstreet l’any 2000, quan treballava com a e-Research Management a l’e-Business Center de PwC&IESE.

El taller forma part de l’oferta formativa en generació d’idees i emprenedoria que el Servei d’Ocupabilitat de la UAB, a través del seu programa UAB-Emprèn, posa a disposició de l’alumnat de la Universitat amb la finalitat d’ampliar les seves competències professionals. Aquest curs, UAB-Emprèn farà una aposta decidida per la formació en línia de qualitat.

Per participar al taller només cal sol·licitar-ho a uab.empren@uab.cat. Un dia abans de la sessió, les persones inscrites rebran un enllaç que els permetrà connectar-se a la reunió de Microsoft Teams.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies