Reobrim les inscripcions del taller d’Iniciació a la interpretació teatral

Imatge tallers teatre

El taller està dinamitzat per Màrcia Cisteró i busca donar una base a les persones que es vulguin introduir al món del teatre

29/10/2020

Les inscripcions del taller d'Iniciació a la interpretació teatral tornen a començar el dia 10 de desembre i s’allarguen fins al dia 15 de gener. També s’ajorna l’inici dels assajos fins al 26 de gener. Es tracta d’una proposta de l’Aula de Teatre de la UAB i pretén dotar als i les alumnes d’una base teatral a l’hora de portar a terme una interpretació sobre l’escenari. L’activitat té reconeixement de crèdits ECTS i la seva matrícula es pot realitzar a la nostra pàgina web.

El taller està dirigit per Màrcia Cisteró i es realitzarà del 26 de gener de 2021 al 15 de juny de 2021. Es tracta d’un espai que té com a finalitat oferir les eines bàsiques necessàries per començar a interpretar peces dramàtiques. Els i les alumnes assoliran tècniques de veu i expressió corporal que els permetran poder fer una bona interpretació sobre l’escenari i tindran una bona introducció al codi teatral pel que fa a l’entrenament actoral. Aquest taller de formació artística té una duració de 125 hores (aprox. 100 d’assajos i 25 de treball autònom) i es pot convalidar per 5 crèdits ECTS.    

A causa de la situació sanitària l’activitat pot patir canvis temporals de format al llarg del curs pel que fa a la presencialitat o virtualitat de les sessions o assaigs.  

 

Per resoldre qualsevol dubte o demanar més informació no dubteu en consultar a l’equip de Cultura en Viu mitjançant el correu cultura.enviu@uab.cat.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies