Exposició "50 anys de recerca a la UAB”

Expo_50anys_CEHIC
Amb motiu del 50è aniversari de la UAB la universitat vol commemorar especialment la recerca que s’ha dut a terme des dels seus inicis a la institució. Amb aquest objectiu, es va preparar  una exposició amb una mostra de l’equipament científic i tecnològic patrimonial que s’ha fet servir al llarg d’aquests anys i que serveix com a testimoni de l'aposta per la recerca de la UAB, així com de l’evolució tecnològica viscuda als laboratoris i centres d’investigació.

12/09/2019

La mostra es va poder visitar a la sala d'exposicions de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General a partir de la seva inauguració, el 29 d'abril a les 13 hores, i fins  al 20 de maig. A més de l'exhibició física temporal hi ha una mostra virtual permanent que compta amb informació detallada i vídeos monogràfics sobre cadascuna de les peces.

L'exposició ha estat comissariada per Carlos Acosta Rizo, professor del Centre d'Història de la Ciència, amb la col·laboració de Génesis Núñez Araya del mateix centre, de Cultura en Viu i de la Unitat d'Audiovisuals i Multimèdia de l'Àrea de Comunicació i Promoció de la UAB.

ENLLAÇ A LA MOSTRA VIRTUAL "50 ANYS DE RECERCA A LA UAB"