Exposició "50 anys de recerca a la UAB”

Exposició 50 anys de recerca uab

La Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General de la UAB acollirà, des del proper 29 d’abril, l’exposició “50 anys de recerca a la UAB”, que recull en una mostra l’aposta per la recerca al llarg d’aquests anys i l’evolució tecnològica viscuda als laboratoris. 

12/04/2019

Amb motiu del 50è aniversari de la UAB la universitat vol commemorar especialment la recerca que s’ha dut a terme des dels seus inicis a la institució. Amb aquest objectiu, s’ha preparat  una exposició amb una mostra de l’equipament científic i tecnològic patrimonial que s’ha fet servir al llarg d’aquests anys i que serveix com a testimoni de l'aposta per la recerca de la UAB, així com de l’evolució tecnològica viscuda als laboratoris i centres d’investigació.  
 
La mostra es podrà visitar a la sala d'exposicions de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General a partir de la seva inauguració, el 29 d'abril a les 13 hores, i romandrà oberta al públic fins al 20 de maig. A més de l'exhibició física temporal hi haurà una mostra virtual permanent que comptarà amb informació detallada i vídeos monogràfics sobre cadascuna de les peces.

L'exposició ha estat comissariada per Carlos Acosta Rizo, professor del Centre d'Història de la Ciència, amb la col·laboració de Génesis Núñez Araya del mateix centre, de Cultura en Viu i de la Unitat d'Audiovisuals i Multimèdia de l'Àrea de Comunicació i Promoció de la UAB.

ENLLAÇ A LA MOSTRA VIRTUAL "50 ANYS DE RECERCA A LA UAB"

 

Notícies relacionades

Totes les notícies