Sala de premsa Premsa i mitjans

EUROPEAN CONGRESS OF RESEARCH ETHICS COMMITTEES - EUREC-ANCEI JOINT CONFERENCE - IV congreso ANCEI

IMG_IV_congreso_ANCEI
Es celebrarà a Barcelona els dies 17-19 de maig del 2017. Organitzat per la Junta Directiva de la Asociación Nacional de Comités de Ética de la Investigación (ANCEI). Lema del congrés: “The future of Research Ethics Committees in Europe: Creating the way to innovation”.

05/05/2017

Sota el lema del Congrés "The future of Research Ethics Committees in Europe: Creating the way to innovation" volem abordar alguns dels problemes més urgents que afecten a la investigació en éssers humans en el moment actual.

Les taules rodones i les conferències posaran el focus en aspectes relacionats amb el paper dels Comitès d'ètica en l'avaluació ètica de la investigació, i això en diversos camps: els assajos clínics, la investigació amb nens, la incorporació de noves tecnologies biosanitàries.

Per a això, es comptarà amb la presència de magnífics ponents i, com en ocasions anteriors, el Congrés es disposarà d'espai i temps per a la discussió i la presentació de comunicacions per a poder compartir experiències.

Es disposarà de traducció espanyol-anglès-espanyol durant tot el congrés.

Es pot trobar més informació al web https://eurec-anceicongresbarcelona2017.org/. En cas de requerir informació addicional, cal adreçar-se a presidenta@ancei.es o vicepresidente@ancei.es.