Ets UABer i vols explicar la teva experiència a futurs estudiants?

Estades de pràctiques promoció UAB

Convoquem 30 estades de pràctiques per a ajudar-nos a explicar la UAB i la vida universitària del Campus als futurs estudiants durant les activitats de promoció 2021. El termini per presentar les sol·licituds és obert fins al 8 d'octubre.

25/09/2020

Si ets estudiant de la UAB i tens ganes d’explicar la teva experiència, és el teu moment! Busquem 30 estudiants de grau i màster oficial amb ganes d’explicar l’oferta d’estudis i serveis de la Universitat i resoldre els dubtes dels futurs UABers.

Quins requisits has de complir?

 • Si ets alumne de grau, has d'estar matriculat aquest curs (2020-21) i has d’haver superat, com a mínim, 120 crèdits (si la titulació és de 240 o superior) o 90 crèdits (si és de 180).
 • Si ets alumne de màster oficial, has d’estar matriculat aquest curs (2020-21).

És indispensable estar afiliat a la Seguretat Social, a més de comptar amb la cobertura de l’assegurança complementària de la UAB.

L’estada de pràctiques consta de 100 hores de col·laboració entre els mesos de gener i maig de 2021 i se centrarà en la participació en activitats i esdeveniments com ara les fires virtuals de graus, les minientrevistes als UABers, el Saló de l’Ensenyament, les Jornades de Portes Obertes, el Dia de les Famílies o d’altres, tant presencials com virtuals, com les que trobaràs al web del  #TesperemAlaUAB o que tot just estem començant a organitzar. La participació es reconeixerà amb un ajut de 746€ bruts en total.

T’interessa? Tens fins al 8 d'octubre (inclòs) per a presentar la teva sol·licitud al Nexus. Per a fer-ho, pots trobar la convocatòria amb el número de referència "28473 - Suport als esdeveniments de promoció" o cercant “Àrea de Comunicació i Promoció – UAB” a l’apartat Empresa del buscador de la plataforma. També la pots trobar simplement clicant al següent enllaç (cal estar registrat per a accedir-hi): 30 places de Suport esdeveniments de Promoció (100h).

A més, estem buscant també dos UABers més per fer de Youtubers de la UAB.

T’esperem!

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

   

  Notícies relacionades

  Noves empreses màster CITIUS

  Noves pràctiques en empreses del màster CITIUS

  La consultora Ernst&Young (EY) i l'empresa Cuideo s'incorporen al llistat d'empreses on pots fer les pràctiques del màster en Gestió Empresarial o el postgrau en Iniciació Professional a l'Empresa (Programa CITIUS)

  Cicle Activitats Campus Saludable

  Webinar dedicades a l'Energia

  Completem les activitats setmanals del Campus SiS del mes d'octubre amb dues sessions dedicades a l'Energia. Aquest dijous a les 12:00 h. tindrà lloc el primer webinar Energia I. L'energia a la UAB. T'ho expliquem i la setmana vinent ho completarem amb la segona part Energia II. Les cooperatives energètiques. SOM Energia ens farà veure la llum.

  Totes les notícies