Estudies comunicació a la UAB i vols fer unes pràctiques amb ajut a l'estudi?

Pràctiques Àrea Comunicació i Promoció

Estudies un grau o un màster oficial a la Facultat de Ciències de la Comunicació i t’agradaria fer una estada de pràctiques extracurriculars a l’Àrea de Comunicació i de Promoció de la UAB? Convoquem 12 estades de pràctiques diferents!

05/07/2021

Convocatòria oberta fins el 15 de juliol! Si busques una estada en pràctiques en primera línia en un equip de comunicació, de màrqueting digital o presencial o de web, és la teva!

Convoquem 12 estades en els equips de Comunicació, Web i Promoció de la Universitat:

  • 8 estades a l’equip de Comunicació, amb destinació a les diverses facultats del campus, per donar suport en la gestió de les notícies dels webs dels centres i les seves xarxes socials. Oferta de Nexus 29875.
  • 3 estades a l’equip de Promoció, donant suport a la gestió de les activitats de promoció (Portes Obertes, fires virtuals, Dia de les Famílies...) o bé en la promoció en el web d’aquestes mateixes activitats i del brand content de la UAB, així com en la creació de continguts informatius i promocionals, tant a nivell de grau com de màster i postgrau. Ofertes de Nexus 29936, 29938 i 29939.
  • 1 estada a l’equip Web: donant suport en el desenvolupament de continguts amb Oracle Webcenter Sites, Drupal i Wordpress i el seguiment de mètriques web amb Google Analytics. Oferta de Nexus 29822.

Convocatòria oberta fins el 15 de juliol, per a estudiants d’estudis oficials (grau o màster) de la Facultat de Ciències de la Comunicació, amb un mínim de 120 crèdits ECTS superats en el cas del grau, i que us matriculeu en el curs 2021-2022. Només en el cas que quedin places lliures, farem una nova convocatòria el mes de setembre.

El procés de selecció es realitzarà durant el mes de juliol, amb incorporació prevista durant el mes de setembre.

L’ajut a l’estudi és de 7,46€ bruts l’hora, cosa que implica que per una estada de 3h diàries de dilluns a divendres es percep un ajut de prop de 450€ bruts mensuals.

Tens dubtes? Escriu-nos a a.comunicacio.promocio@uab.cat

 

Més informació
Nexus UAB
T'esperem a la UAB