Sala de premsa Premsa i mitjans

Estudiants de Turisme, premiats a la competició de les escoles d'hoteleria més importants d'Europa

Premi Escola de Turisme a Maastricht
L'equip del Grau en Turisme i Direcció Hotelera de la UAB aconsegueix  la segona posició i guanya el premi al “Millor vídeo de presentació" i a "The best networker" en la desena edició de l'European Mise en Place Cup. La competició, que comptava amb la participació de 33 escoles, va tenir lloc a Maastrich els dies 18 i 19 de febrer.

23/02/2018

Els representants de l’Escola de Turisme, Dana Gómez, César Mulet, Alejandro Gallego i Albert López, han quedat segones en l’European Mise en Place Cup (EMCup 2018) que va tenir lloc a  Maastricht (Holanda) els dies 18 i 19 de febrer.

L’equip de l’Escola, acompanyats pel professor Albert Vancells com a entrenador, també han guanyat el premi al “Millor vídeo de presentació” pel seu clip audiovisual Embrace High Tech and Enhace High Touch. El vídeo, que formava part de les tasques de la primera fase de la competició, tenia l’objectiu de crear rumor de la marca i presentar la visió de grup sobre el lema del certamen d’enguany: “High Touch vs High Tech”. A més d'aquest premi, un dels representants del grup, César Mulet, estudiant de quart del Grau en Direcció Hotelera, va ser també guardonat amb el premi al "The best networker". 

La desena edició de la competició, en la qual participaven equips de 33 escoles, requeria als representants que completessin diverses tasques en les diferents trobades, com és el cas de  primera fase, on s'havia de treballar la creació d'influència a través de les xarxes socials o paper, i desenvolupar una idea sobre la irrupció de noves tecnologies en allotjaments i empreses turístiques. Per l'altra banda, la segona fase del certamen, celebrada íntegrament a la ciutat de Maastricht, va consistir en la presentació de les propostes, i el debat sobre la innovació i el sector turístic. 

Enguany l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB ha aconseguit el seu millor resultat en la competició a l’EMCup, on en anteriors ocasions havia obtingut la tercera i cinquena posició.