Estudiants de la UAB gaudiran de les Beques-col·laboració en els departaments de la universitat

Més d’una seixantena d’estudiants de la UAB gaudiran el curs 2020-2021 de les beques de col·laboració en departaments convocades pel Ministeri d’Educació i Formació professional. La distribució i assignació per departaments de les beques s’ha exposat a la Comissió Acadèmica del Consell Social, reunida el 17 de juny de forma telemàtica, amb la presidència de Moisès Amorós.

29/06/2020

Fins a 65 estudiants de la UAB gaudiran d’una de les Beques-col·laboració que atorga el Ministeri d’Educació i Formació Professional durant el curs vinent 2020-2021. Els ajuts, de 2.000 euros, s’adrecen a estudiants que vagin a finalitzar els estudis de segon cicle o de grau o que estiguin cursant primer curs de Màsters universitaris oficials. L’objectiu de les beques és promoure la iniciació en tasques de recerca compatibles amb els seus estudis i facilitar la seva futura orientació professional o investigadora.

La sessió de la Comissió Acadèmica del Consell Social de la UAB ha servit per distribuir i assignar les places entre tots els departaments de la Universitat. S’ha garantit que cadascun dels 57 departaments tingui una plaça coberta. Les 8 places restants es reparteixen entre les diferents àrees de coneixement de manera proporcional al nombre de sol·licituds vàlides rebudes per a cadascuna d’elles en els tres darrers anys; i dins de cada Àrea de Coneixement s’assignen les beques extra entre els departaments de manera proporcional al nombre de sol·licituds vàlides rebudes en els darrers tres anys. 

Un cop obert el període de sol·licituds, es podrà trobar tota la informació de la convocatòria a la secció de Beques i Ajuts del portal de la universitat.

La mateixa reunió de l’òrgan del Consell ha servit per traslladar als membres de la comissió informació sobre l’àmbit acadèmic.
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies