Estudiants amb notes excel.lents que trien la UAB

CollageTopOne2017

María Llagostena (Traducció i Interpretació), Oriol Llopis (Física i Matemàtiques), Marc Jurkiewichz (Enginyeria Química) i Brais Chao (Medicina) són estudiants nous a la UAB de 1er curs que hi han entrat amb notes excel·lents. Aquí ens expliquen les seves expectatives i els motius que els han portat a triar l'Autònoma.

18/09/2017

María Llagostena començarà Traducció i Interpretació, ha entrat a la UAB amb un 13,774, la nota més alta dels estudis de l'àmbit de les Arts i les Humanitats. Procedent de Cartagena (Múrcia), cursarà Traducció i Interpretació (francès).

Oriol Llopis, de Vinalesa (València), cursarà Física i Matemàtiques, ha obtingut la nota d'admissió més alta de la UAB (13,804). Farà Física i Matemàtiques. Està segur que aquesta serà una etapa serà una de les millors de la seva vida.

Marc Jurkiewichz, farà Enginyeria Química, i hi ha entrat amb una nota d'accés de 13,68, la nota més alta de l'àmbit de les Enginyeries a la UAB. Està molt il·lusionat per la nova etapa que ara comença. Procedent de Sant Celoni, compartirà un pis a la Vila Universitària.

Brais Chao, graduat en Infermeria, començarà ara Medicina amb la nota d'accés més alta en un grau de l'àmbit de Ciències de la Salut (13,65) a la UAB. Ve de Galícia, i des de petit volia ser metge, raó per la qual ara cumplirà un dels seus somnis.

ENTREVISTES AMB ELS ESTUDIANTS

 

Notícies relacionades

NoisMascaretaCarpeta

Més de 8.000 alumnes nous comencen el curs a la UAB

Més de 8.000 alumnes nous comencen un grau universitari a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el dilluns, 28 de setembre; són els darrers que s'incorporen a la UAB després que durant tot el mes ho hagin anat fent la resta de cursos. 

Totes les notícies