Noves convocatòries del Fons de Solidaritat de la UAB

Fons solidaritat UAB

El Fons de Solidaritat de la UAB dona suport a accions de cooperació universitària amb països del Sud i activitats d’educació per al desenvolupament a la UAB promogudes per la comunitat universitària.

18/12/2019

Una de les convocatòries va dirigida a estudiants de postgrau, de màster o de doctorat de la UAB i l'altra a PAS i PDI.

La Fundació Autònoma Solidària ha publicat les bases reguladores de les dues convocatòries del Fons de Solidaritat de la UAB. Una de les convocatòries (E2019-2020) va dirigida a estudiants de postgrau, de màster o de doctorat de la UAB i l'altra (FSXXXVII) a PAS i PDI. Cadascuna d’elles té dues línies, una línia adreçada a projectes i iniciatives de cooperació adreçades a països del Sud, i una altra adreçada a activitats d’educació per la a justícia global dirigides a la comunitat universitària.  

Els projectes de la línia 1 hauran de ser, sempre que sigui possible, de cooperació interuniversitària amb relació a la millora de la qualitat docent i la creació de capacitats de recerca als països del Sud. Entre els objectius d’aquests projectes hi pot haver la millora de la gestió universitària de les contraparts.

Per altra banda, les activitats d’Educació per a la Justícia Global de la línia 2 s’han de dur a terme a la Universitat Autònoma de Barcelona i han de servir per generar consciència crítica sobre les injustícies mundials i facilitar eines per a la seva transformació, amb l’objectiu de construir una comunitat universitària políticament activa i socialment compromesa amb un desenvolupament just, equitatiu i sostenible.

El període per a la presentació de sol·licituds va del 7 de gener de 2020 al 12 de març de 2020. Les propostes seran valorades per persones expertes en l’àmbit de la Cooperació Universitària per a la Justícia Global. A partir dels informes de les persones avaluadores i de l’assessorament de la Comissió de Relacions Internacionals i de Política Lingüística, el president de la Fundació Autònoma Solidària serà l’encarregat de resoldre la convocatòria en nom del Patronat de la mateixa entitat.

Les bases i els formularis de les dues convocatòries estan disponibles al web de la Fundació Autònoma Solidària (FAS). L’equip tècnic de la FAS oferirà assessorament a les persones interessades en les convocatòries. Per a més informació, dubtes o assessorament, podeu adreçar-vos a la FAS o contactar amb l'Àrea de Cooperació i EpD al 93 581 40 41 o bé a fas.cooperacio@uab.cat.
 

 

Notícies relacionades

foto_NO_avions

L’ICTA-UAB demana que la UAB redueixi el número de vols

L’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB (ICTA-UAB) ha demanat a la
Universitat que intenti reduir el número de vols corporatius. Al llarg del 2018 la UAB
ha reservat prop de 5.000 vols, dels quals, asseguren des d’aquest institut, molts
d’ells es podrien haver substituït o evitat.
 

Totes les notícies