Es publica un nou número de la revista Treballs d'Arqueologia dedicat a les primeres fortificacions medievals

Castellví de la Marca

Aquesta 22ena edició aprofundeix en l'estat actual i els reptes de futur de l'arqueologia medieval catalana en l'àmbit de les fortificacions.

16/01/2019

Aquest mes s'ha publicat la 22ena edició de la revista Treballs d'Arqueologia. Aquest recull monogràfic aprofundeix en l'estat actual i els reptes de futur de l'arqueologia medieval catalana en l'àmbit de les fortificacions.

Així, s'hi pot trobar articles sobre fortificacions pre-feudals de l'Alt Pirineu, assentaments en alçada a l'àmbit rural del nord-est de Catalunya, el castell de Vilademàger o el de Castellví de la Marca, entre d'altres.

Coordinada per Ramón Martí i M.Mercè Viladrich, Treballs d’Arqueologia és una publicació anual editada pels departaments de Prehistòria i de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana i la CORE en Patrimoni Cultural de la UAB, recollint el testimoni dels números anteriors editats pel Centre d'Estudis del Patrimoni Arqueològic de la Prehistòria de la UAB (CEPAP-UAB).

El contingut de cada volum és monogràfic i presenta aportacions d'investigadors i investigadores nacionals i internacionals especialistes en els temes als quals es dedica cada número de la revista.

Més informació:
https://revistes.uab.cat/treballsarqueologia/index

 

Notícies relacionades

Presentació del Pla d'Allotjaments del Vallès Occidental

L'Escola de Turisme fa una diagnosi de l’allotjament turístic al Vallès Occidental

L'Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB ha presentat els resultats d'un estudi que ha fet -encarregat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental- on analitza les potencialitats de la comarca des del punt de vista de l'allotjament vacacional, on s'evidencia un creixement rellevant de l'oferta d'habitatge d'ús turístic en aquest territori, assolint el 22% del total de places per acollir turistes. Llegir més

Totes les notícies