Es convoquen les beques "Corresponsal a Flandes" pel curs 2021-22

Erasmus-PAS-recurs

Converteix-te en corresponsal a una de les ciutats flamenques a través de compartir la teva experiència a les xarxes socials aconseguint una de les 12 beques per estudiants.

05/05/2021

L’Oficina de Turisme de Bèlgica: Flandes i Brussel·les organitza la dotzena edició del projecte “Corresponsal Erasmus a Flandes”, una beca de 600 euros mensuals dirigida a 12 estudiants espanyols que realitzin una estada d’intercanvi a la regió flamenca i vulguin compartir les seves experiències. La candidatura es pot presentar fins al dia 25 de juliol de 2021 a les 23 h.

La convocatòria dirigida al curs 2021-22 permet als estudiants seleccionats l’oportunitat de compartir contingut propi a través de xarxes socials com Flickr i YouTube al mateix temps que a la pàgina oficial Erasmus en Flandes. Les beques proporcionen als estudiants una quantitat de 3000€ per 5 mesos i de 1200€ pels que hi siguin durant els 2 mesos de l’estiu.

L’objectiu del projecte és informar i motivar als joves a viatjar a la regió flamenca de Bèlgica a través d’informació i vivències de primera mà, com les que proporcionen els estudiants internacionals. Si tens facilitat de paraula, coneixement de comunicació i xarxes socials o simplement vols viure noves experiències i compartir-ho amb tothom, apunta’t a la nova convocatòria 2021/22 i sigues partícip de la promoció de Flandes.