Sala de premsa Premsa i mitjans

Es constitueix el Consell Assessor Professional de l'Escola de Postgrau

Constitució del Consell Assessor Professional de l'Escola de Postgrau
L'Escola de Postgrau de la UAB compta des d'ara amb un nou òrgan d'assessorament i suport a la seva activitat: el Consell Assessor Professional va ser constituït el 8 de febrer passat en un acte institucional presidit per la rectora de la UAB i la directora de l'Escola.

09/02/2017

El 8 de febrer, va tenir lloc l'acte de constitució del Consell Assessor Professional de l'Escola de Postgrau de la UAB, un nou òrgan de govern que assessora l'equip de direcció i dóna suport a la relació del centre amb entitats i institucions. El Consell es va constituir el 8 de febrer passat, en un acte presidit per la rectora de la UAB, Margarita Arboix, i la directora de l'Escola de Postrau i de la Formació Contínua, María José Feijóo.

La creació d'aquest òrgan va ser aprovada pel Consell de Govern de la UAB el 8 de novembre passat. Es va establir que l'òrgan constarà d'un màxim de quaranta membres "de diferents perfils professionals i àmbits" que seran nomenats pel director o directora de l'Escola per a un període que coincideix amb la duració del mandat de l'Equip de Govern de la UAB.

Les funcions del Consell són, entre altres, assessorar l'Escola sobre nous àmbits emergents de coneixement, contribuir a la programació dels "Diàlegs pel coneixement UAB-societat" o facilitar les relacions amb institucions, administracions públiques i empreses.

S'han incorporat al Consell, entre d'altres, experts destacats en diferents àmbits de coneixement: Santiago Dexeus, Manuel Pimentel, Rafael Rosell, Isidre Molas, Joan Ramon Garcés, Carlos Alfonso Mellado, Roser Hernández, Ana Ripoll, Teresa Giménez Candela, Carme Molinero, Alfonso de Alfonso, Oscar López, Ramón Vallbé, Pedro Ribes i Ignacio Morgado.