Sala de premsa Premsa i mitjans

Ens deixa el professor Antoni Moliner Prada

Antoni Moliner Prada

Ens ha deixat Antoni Moliner Prada, catedràtic d'Història Contemporània i professor emèrit de la Universitat. La cerimònia de comiat  va tenir lloc el 23 de setembre, al Tanatori de Terrassa.

22/09/2020

La Universitat fa arribar el condol més sincer a totes les persones que el coneixien i l'apreciaven i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

"El professor Moliner ha estat un docent impecable en el seu treball i relació amb els centenars d'alumnes que ha tingut a la Universitat. Les seves investigacions han estat molt importants per a escatir nombrosos aspectes de la història dels segles XIX i XX català i espanyol. D'això en donen fe els premis a obres seves i els reconeixements que ha rebut. I, sobretot, ha estat un gran company i amic de tots nosaltres, tant en el Departament com en el conjunt de la comunitat acadèmica i científica en la qual ha treballat durant tants anys i on ha deixat tants amics. El recordarem i l'enyorarem", ha expressat Francesc Vilanova, director del Departament d'Història Moderna i Contemporània de la UAB.

La cerimònia de comiat va tenir lloc el 23 de setembre, al Tanatori de Terrassa, sota les mesures de restriccions existents pel context de la Covid-19.

Escrit d'homenatge a Antoni Moliner dels professors Ferran Toledano i Gemma Rubí