Sala de premsa Premsa i mitjans

Enquesta sobre benestar emocional al campus de la UAB

Living Lab Salut Mental
El projecte Living Lab en Salut Mental posa a l'abast de la comunitat universitària una enquesta sobre benestar emocional al campus de la UAB, que permetrà definir quins són els temes prioritaris i quina seria la millor forma d'abordar-los. El termini per enviar les respostes finalitza el dia 30 d'abril.

24/04/2018

La UAB ha presentat el Living Lab en Salut Mental, un projecte que sorgeix en el marc del treball iniciat entorn al lema de la FMUAB 17 “Salut Mental: visible i sense estigmes”, i en relació al programa orientat a fomentar la innovació i la co-creació dins del campus.

Els objectius del Living Lab en Salut Mental inclouen tant la detecció dels aspectes relacionats amb el benestar emocional que preocupen a la comunitat universitària com la promoció d’un abordatge col·laboratiu entre els diferents agents del campus.

Com a primera fase del procés, s’ha posat a disposició de la comunitat universitària un breu qüestionari que permetrà detectar els aspectes que condicionen el benestar emocional dins del campus. A partir d’aquesta informació, s'impulsarà un procés de treball col·laboratiu orientat a definir reptes, prioritats i estratègies.

Un cop analitzades les dades de l'enquesta sobre benestar emocional al campus de la UAB s'organitzaran grups de discussió col·laborativa en base als resultats obtinguts per definir quins són els temes prioritaris i quina seria la millor forma d'abordar-los. Les persones interessades en participar als grups poden fer la inscripció a l’enllaç següent.