Els serveis de restauració del campus reobren a partir del 23 de novembre

Bars i restaurants de la UAB

A partir del dilluns, 23 de novembre, els bars i restaurants del campus reobren per donar servei a tota la comunitat universitària, arran de les mesures adoptades al Pla de desescalada i obertura progressiva de les activitats.

23/11/2020

Arran de les mesures aprovades al Pla de desescalada i obertura progressiva de les activitats, els bars i restaurants del campus reobren a partir del 23 de novembre per donar servei a tota la comunitat universitària.

El pla que ha validat el Procicat estableix que les taules han d'estar a una distància mínima de dos metres, amb un màxim de quatre comensals per taula, excepte si es tracta d'un grup de convivència. L'aforament interior està limitat al 30%, amb bona ventilació, mentre que l'aforament de les les terrasses es manté al 100%.

Els serveis de restauració que reobriran a partir del 23 de novembre són els següents: Rectorat (de 8 a 12 h), Lletres-Psicologia (de 8 a 14 h), Enginyeria (de 8 a 12 h)., Ciències Socials (de 8 a 16 h) i Plaça Cívica (de 8 a 14 h). Tots els restaurants oberts oferiran cafès, begudes, pastes i entrepans i el de Ciències Socials, a més, prepararà plats combinats.

La UAB disposa d'un web en què recull tots els restaurants dels campus de Bellaterra i de Sabadell, tant els gestionats pel Servei de Restauració com la resta d'establiments que es troben al campus. Inclou un mapa on estan geolocalitzats els restaurants de la UAB, a més d'informació pràctica sobre horaris, oferta i dades de contacte. 

D'altra banda, un altre apartat sobre alimentació i salut facilita informació sobre controls sanitaris i sobre alimentació sense gluten i sense al·lèrgens, i l'apartat "Restauració responsable" explica les campanyes i iniciatives de la UAB relacionades amb sostenibilitat i justícia social en l'àmbit alimentari.

Qualitat acreditada

Els bars i restaurants de la UAB aposten per productes locals, de temporada i de proximitat. També s'hi pot trobar aliments ecològics. Tots els establiments del campus disposen de dues acreditacions concedides pel Departament de Salut de la Generalitat: l'acreditació AMED (Establiments promotors de l'Alimentació Mediterrània) i l'acreditació AQUÍ SÍ – Fruita i Salut (establiments promotors del consum de fruita fresca, variada, de qualitat i de proximitat).

D'altra banda, a l'apartat "Carta de serveis" del web, s'explica el funcionament i els compromisos de qualitat dels bars restaurant de la UAB amb l'objectiu de fomentar la millora contínua i l'augment del grau de satisfacció dels usuaris.

Més informació: Menjar a la UAB. L'oferta de restauració de la universitat