Els serveis de restauració actualitzen els seus horaris a partir del 15 de març

Cafeteria

A partir del dilluns, 15 de març, els bars i restaurants del campus obriran amb nous horaris per donar servei a tota la comunitat universitària, arran de les darreres mesures adoptades en el context de la COVID-19.

15/03/2021

A partir del dilluns, 15 de març, els bars i restaurants del campus seguiran donant servei a tota la comunitat universitària, amb algunes novetats importants: el bar de Ciències i Biociències reobre i el de la Plaça Cívica amplia el seu horari.

Els horaris dels serveis de restauració oberts són els següents: Rectorat de 8 a 12 h; Ciències i Biociències, de 8 a 16 h;  Lletres-Psicologia, de 8 a 16.30 h; Enginyeria, de 8 a 12 h; Ciències Socials, de 8 a 15.30 h i Plaça Cívica, de 8 a 16 h.

Tots els restaurants oberts oferiran servei de cafeteria amb cafès, begudes, pastes i entrepans. Al migdia el bar de Lletres i Psicologia oferirà servei de menú i les cafeteries de Ciències i Biociències, Ciències Socials i Plaça Cívica donaran servei de plats combinats.

La UAB disposa d'un web en què recull tots els restaurants dels campus de Bellaterra i de Sabadell, tant els gestionats pel Servei de Restauració com la resta d'establiments que es troben al campus. Inclou un mapa on estan geolocalitzats els restaurants de la UAB, a més d'informació pràctica sobre horaris, oferta i dades de contacte. 

D'altra banda, un altre apartat sobre alimentació i salut facilita informació sobre controls sanitaris i sobre alimentació sense gluten i sense al·lèrgens, i l'apartat "Restauració responsable" explica les campanyes i iniciatives de la UAB relacionades amb sostenibilitat i justícia social en l'àmbit alimentari.

Qualitat acreditada

Els bars i restaurants de la UAB aposten per productes locals, de temporada i de proximitat. També s'hi pot trobar aliments ecològics. Tots els establiments del campus disposen de dues acreditacions concedides pel Departament de Salut de la Generalitat: l'acreditació AMED (Establiments promotors de l'Alimentació Mediterrània) i l'acreditació AQUÍ SÍ – Fruita i Salut (establiments promotors del consum de fruita fresca, variada, de qualitat i de proximitat).

D'altra banda, a l'apartat "Carta de serveis" del web, s'explica el funcionament i els compromisos de qualitat dels bars restaurant de la UAB amb l'objectiu de fomentar la millora contínua i l'augment del grau de satisfacció dels usuaris.

Més informació: Menjar a la UAB. L'oferta de restauració de la universitat

 

Notícies relacionades

Totes les notícies