Esther Vera i Antonio Franco comenten l'actualitat política

Esther Vera i Antonio Franco

L'actual conjuntura política, entre les eleccions legislatives del mes de novembre passat i les properes eleccions al Parlament, serà analitzada pels periodistes Esther Vera i Antonio Franco a l'acte que tindrà lloc el proper 10 de desembre, al Pati Manning de Barcelona.

04/12/2019

El 10 de desembre, l'Associació AmicsUAB i l'Institut de Ciències Polítiques i Socials de la UAB organitzen l'acte "Entre dues eleccions...", que comptarà amb la intervenció dels periodistes Esther Vera i Antonio Franco i serà moderat per Joan Botella, catedràtic de ciència política de la UAB. Tindrà lloc a les 18 hores, al Pati Manning (C. Montalegre, 7. Barcelona). El debat, que s'emmarca dins del cicle "La universitat opina" de l'Associació AmicsUAB, tractarà sobre la situació social i política a Catalunya i al conjunt d'Espanya en l'actualitat, entre les eleccions legislatives del 10 de novembre passat i les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Esther Vera és la directora de l'Ara. Es va llicenciar en Ciències de la Informació i en Ciències Polítiques i de l'Administració a la UAB. Va ser redactora de Catalunya Ràdio, corresponsal de l'Avui a París i a Washinton, presentadora de Món 33 i directora de Valor afegit i d'Àgora a TV3, delegada a Catalunya de CNN+ i Cuatro i col·laboradora d'El País, entre d'altres. Va ser també directora de comunicació del Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat i professora del Màster en Comunicació Corporativa de la URL, com també del màster en periodisme BCNY de la UB i la Universitat de Colúmbia.

Antonio Franco va ser fundador i director d'El Periódico de Catalunya. Abans, va treballar al  Diario de Barcelona i a Televisió Espanyola. Va ser també  director adjunt al diari El País, membre del Grup Democràtic de Periodistes durant la dictadura i redactor del codi deontològic del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Ha rebut els premis de periodisme Godó, Ortega y Gasset, Luca de Tena de periodismo i Antonio Asensio. Va exercir la docència a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB i va ser president de l'Associació d'Amics de la UAB entre el 2010 i el 2014.

Més informació: Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS)
Associació AmicsUAB

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Acords del Consell de Govern de la UAB

El Consell de Govern de la UAB, reunit el dia 15 de gener en sessió extraordinària, ha aprovat tres mesures excepcionals relatives a l’avaluació que es mantindran durant el curs 2020-2021 donada la situació d’emergència sanitària generada per la Covid-19.

Totes les notícies