Sala de premsa Premsa i mitjans

Resultats provisionals de les eleccions sindicals de PAS i PDI

Vot online
Les eleccions sindicals per escollir les persones que formaran part del comitè d'empresa del personal d'administració i serveis, de la junta de personal docent i investigador funcionari i del comitè d'empresa del PDI laboral van tenir lloc el 20 de juny per votació electrònica.

21/06/2019

El 20 de juny, van tenir lloc les eleccions sindicals per escollir les persones que formaran part de la junta del personal docent i investigador funcionari, el comitè d'empresa del personal docent i investigador laboral i el comitè d'empresa del personal d'administració i serveis. Ja es coneixen els resultats provisionals.

Pel que fa al comitè d'empresa del personal d'administració i serveis laboral, es van emetre 659 vots i van obtenir representació les llistes de Comissions Obreres (nou representants), CAU (sis), UGT (quatre) i CGT (quatre).

En el cas del comitè d'empresa del personal docent i investigador laboral, va haver-hi 726 vots i van obtenir representació CGT (deu delegats), I-CSC (set), CCOO (cinc), UGT (tres) i CSIF (dos).

Finalment, pel que fa a la junta del personal docent i investigador funcionari, s'han obtingut 454 vots i hi estaran representats a la junta I-CSC (vuit delegats), CSIF (cinc), CCOO (cinc), UGT (tres) i CGT (dos).

En aquestes eleccions, s'ha fet servir el sistema de votació electrònica, que s'ha emprat en anteriors comicis i que permet una gestió més àgil del recompte de vots, a més d'apropar l'exercici del vot als treballadors i treballadores. A més, durant tot el període electoral hi ha tres adreces de correu electrònic per rebre consultes i/o incidències relacionades amb el procés, una per cada col·lectiu (eleccions.pas.laboral@uab.cat per al PAS-L, eleccions.pdi.funcionari@uab.cat per al PDI-F i eleccions.pdi.laboral@uab.cat per al PDI-L).

Per a més informació: