El Servei d'Anàlisi Química rep la certificació UNE-EN ISO 9001:2015

Servei d'Anàlisi Química de la UAB

El Servei d'Anàlisi Química (SAQ) ha obtingut el Certificat del Sistema de Gestió de Qualitat d'AENOR, com a reconeixement i evidència de la conformitat del seu sistema de gestió amb la Norma Internacional UNE-EN ISO 9001:2015.

02/07/2020

El SAQ és un servei cientificotècnic de la UAB creat l’any 1990, que té com a principal objectiu donar suport a la comunitat científica de la Universitat, però també col·labora amb altres institucions públiques i privades per donar resposta a les necessitats analítiques en projectes d’investigadors i d’empreses. Realitza anàlisis químiques en multitud de materials, tan en recerca com en control de matèries primeres, assessora en la resolució de problemes analítics, desenvolupa i valida procediments específics i participa en docència, tant de la pròpia Univesitat com d'entitats alienes. 

Com a conseqüència del compromís de tot l’equip del SAQ, la implantació d’un sistema de gestió de la qualitat durant els darrers anys i la qualitat dels resultats generats i del servei ofert, el servei cientificotècnic ha superat l’auditoria de la certificació de la Norma ISO 9001:2015 realitzada per AENOR.

La certificació obtinguda acredita l’interès i el ferm compromís del SAQ per aconseguir la satisfacció dels seus clients mitjançant un sistema de gestió que garanteixi la prestació del servei amb la màxima qualitat i l’acompliment dels requisits dels seus clients.

La certificació dels seus serveis abasta la realització d’anàlisis químiques (Espectroscòpia atòmica i molecular, Cromatografia de gasos i líquida, Espectrometria de masses i Anàlisi orgànica elemental CHNS) i també la posada a disposició d’equips i espais per a registres en autoservei.

AENOR és l'entitat líder en certificació, ja que els seus reconeixements són els més ben valorats i es troba entre les 10 principals certificadores del món. Actualment, més de 77.000 centres de treball tenen algun dels certificats d'AENOR, que dóna suport a les organitzacions en camps com la gestió de la qualitat, gestió ambiental, I+D+i, seguretat i salut al treball o eficiència energètica.

Mës informacio sobre el SAQ: https://sct.uab.cat/saq/
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies