El Quartet Moana porta el seu concert Musicis Natura a l'Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB

Imatge quartet moana

El quartet provinent de Barcelona ha donat dos concerts a la universitat i ha tocat un repertori ampli format per peces musicals de diferents gèneres i èpoques que tenen com a element comú la natura.

25/02/2021

L’Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB ha acollit dos concerts del Moana Quartet com a part del cicle Artefacte UAB. El quartet ha presentat l’espectacle ‘Musicis Natura’, un concert amb peces que tenen com a nexe d’unió la natura. Les funcions han estat organitzades per Cultura en Viu i el Departament de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal. Es tracta d’un espectacle que s’havia d’haver realitzat al març de l’any passat que es va haver de posposar a causa de la situació de confinament. Els dos concerts han tingut lloc el dimecres 24 de febrer a les 11h i a les 15:30h de la tarda a l’Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres i la gravació dels esdeveniments l’ha portat a terme Cultura en Viu.

 

El Moana Quartet neix al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona l’any 2013 amb l’objectiu de reivindicar i reinventar un dels formats amb més projecció de la música clàssica: el quartet de corda. La formació consta dels violinistes Rubén Herrera, Carlota Novell, el violista Sergi Miró i la violoncel·lista Clara Manjón. L’agrupació va tenir especial protagonisme al concurs Paper de Música, un certamen que té com a objectiu fomentar la presència de músics joves en l’àmbit de la música clàssica.

 

Els músics de l’agrupació tenen una visió de la música molt particular i, sobretot, creuen que aquesta és un vehicle per la pedagogia i la innovació. Amb unes influències que aborden diferents estils i èpoques, al seu repertori trobem peces de Haydn, Txaikovski, Dvorak, Ernest Bloch i Eduard Toldrà.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies