El projecte Reminiscència i Futbol de la Fundació Salut i Envelliment de la UAB, adaptat a l’Argentina

Futbol vs Alzheimer Argentina

El projecte “Reminiscència i Futbol”, impulsat per la Fundació Salut i Envelliment i inspirat per un projecte desenvolupat a Escòcia, ha servit de base a l’Argentina a través de la col·laboració entre la revista “El Gráfico”, que enguany celebra el seu centenari, i l’associació de lluita contra l’Alzheimer ALMA.

17/09/2019

L’associació argentina ALMA (Asociación Lucha contra el Mal de Alzheimer) i la revista esportiva “El Gráfico” han impulsat una edició especial d’aquesta publicació, una de les més antigues i respectades a tot el món en l’àmbit de l’esport, en motiu del centenari de la seva fundació. Aquesta edició especial inclou una selecció de 10 articles sobre fites històriques del futbol argentí, amb exercicis d’ estimulació cognitiva i reminiscència basats en les fites futbolístiques argentines. La FSIE-UAB té un rol destacat d’assessorament en la implementació d’aquest projecte a l’Argentina.

Aquesta iniciativa està basada en el projecte original de la Fundació Salut i Envelliment UAB, realitzat l’any 2015 en col·laboració amb la revista “Líbero” i l’agència LOLA MullenLowe. En aquella ocasió es va publicar una edició especial de la revista amb exercicis, fotografies i articles destinats a estimular la memòria de la gent afectada per la malaltia a través dels records generats per les grans fites esportives espanyoles.

Podeu seguir el desenvolupament del projecte a través del seu perfil a Instagram i la seva pàgina web.

 

Notícies relacionades

librescapsaUAB

Presentació de quatre nous volums de la col·lecció 50 Anys d'Experiències UAB

El 29 de setembre, l'aula magna d'UAB Casa Convalescència acollirà l'acte de presentació de quatre nous volums de la col·lecció de llibres 50 Anys d'Experiències UAB, que edita el Servei de Publicacions de la UAB. Hi intervindran les autores Carme Ángel, Rosa Maria Pujol, Maria Villanueva, Teresa Camps, Mercedes Unzeta i Blanca Vilà.

UAB Columnes Comunicat ARI

Prestació de serveis

A l'Àrea de Relacions Internacionals, d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries per tal de contenir la covid19, us atendrem en línea a les següents adreces:

 

Totes les notícies