El Nobel d’Economia Finn Kydland visita la UAB

El professor Kydland, premi Nobel d'Economia de 2004, impartirà la conferència “Mortgages and Monetary Policy” dins el primer MOVE Barcelona Macroeconomics Workshop, aquest divendres 20 de març.

18/03/2015

El premi Nobel d’Economia Finn Kydland participarà aquest divendres, 20 de març, en el taller I MOVE Barcelona Macroeconomics Workshop, on impartirà la conferència “Mortgages and Monetary Policy” a les 16.15h, a la sala de seminaris de l'Institut d'Anàlisi Econòmica (IAE-CSIC).

L’economista noruec va rebre la distinció l’any 2004, juntament amb Edward C. Prescott, "per les seves contribucions a la Macroeconomia dinàmica: la consistència en el temps de la política econòmica i les forces impulsores dels cicles econòmics”. Kydland ha desenvolupat la seva recerca en l’estudi dels cicles econòmics, la política monetària i fiscal i l'economia laboral. El Nobel ha mostrat com les polítiques econòmiques són sovint plenes de problemes d’inconsistència temporal, i ha introduit noves idees sobre el disseny d’aquestes polítiques.
 
Finn Kydland va estudiar a la Norwegian School of Economics and Business Administration, on es va graduar l’any 1968. Va obtenir el doctorat a la Carnegie Mellon University l’any 1973. Actualment és professor al Departament d’Economia de la University of California, Santa Barbara, on dirigeix el Laboratory for Aggregate Economics and Finance.

 

Notícies relacionades

Congres ESGCT2019

Més de 1800 experts internacionals en teràpia gènica i cel·lular es reuniran a Barcelona

Del 22 al 25 d'octubre, més de 1.800 investigadors i professionals de l'àmbit de la teràpia gènica i cel·lular es reuniran a Barcelona en el 27è Congrés Anual de la Societat Europea de Teràpia Gènica i Cel·lular (ESGCT), que s'ha organitzat conjuntament amb la societat Espanyola de Teràpia Gènica i Cel·lular (SETGyC), i que tindrà lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

Totes les notícies