Ja es pot consultar el resultat de l'enquesta i conèixer els grups musicals que actuaran a la Festa Major de la UAB.

Imatge Noticia Autònoma Actua

La Comunitat UAB ha emès el seu veredicte i ja tenim el resultat de l'enquesta Premi Autònoma Actua a través de la qual es podia votar, d'entre els 10 grups seleccionats pel jurat, els que més agradessin per omplir els escenaris de la FMUAB 2019.

17/10/2019

1239 membres de la UAB deicideixen la programació dels escenaris de la FMUAB 2019

La convocatòria de la "Festa Major UAB" del Premi Autònoma Actua permet que propostes artístiques provinents de la comunitat universitària pugin als escenaris durant la festa que tindrà lloc el proper 7 de novembre.

Enguany, el jurat ha escollit directament 5 propostes que formaran part de la programació de la FMUAB dins la menció “FM en femení” i 10 propostes per sotmetre a votació popular.

Fins el passat dilluns 28 d'octubre a les 15.00 h, va estar oberta l'enquesta per a què la comunitat UAB votés, d'entre aquestes 10 propostes, les 5 que més els hi agradaven.

L'enquesta l'han votat un total de 1239 persones i s'han emès un total de 1900 vots.

Els resultats oficials de l'enquesta són:

Per tant, les 5 propostes més votades per la Comunitat UAB (estudiants, PAS i PDI) que ompliran els escenaris de música el proper dijous 7 de novembre entre les 13.00 h i les 21.00 h.
 

A més, us recordem que l’edició d’aquest any comptava amb la menció especial “FM en femení”, que ha permès potenciar la participació de dones artistes a la convocatòria, així com impulsar la seva la presència a la programació per tal d’aconseguir una proporció paritària de dones que obtinguin el premi. Aquestes són les propostes escollides pel jurat a formar part de la programació dins aquesta menció.


Tal com s’especificava en les bases del premi, dimarts 29 d'octubre a les 13:30h a la Sala Teatre de la UAB (Edifici L’Àgora, plaça cívica), es va fer el sorteig amb el qual s'establien els horaris i l’escenari d’actuació dels 10 grups seleccionats (els 5 escollits pel jurat dins la menció “FM en femení”) i els 5 grups escollits per la comunitat UAB.

La graella d'horaris resultant del sorteig és:El jurat del Premi Autònoma Actua ha estat format per: Andrea Ruedas (Observatori per a la Igualtat UAB), Alba Johé (Gestió Cultural Sant Cugat), David Sirvent (Cultura en Viu) i Poire Vallvé (Aula de Música de la UAB) i s’ha reunit el dia 16 d’octubre de 2019 a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès).

Podeu consultar la resolució del jurat aquí. 

 

 

Notícies relacionades

Fira virtual de graus UAB

Inscripció oberta a la fira virtual de graus UAB

Divendres 19 i dissabte 20 de març obrim les portes del campus perquè el puguis trepitjar en persona, però sense sortir de casa! Amb videoxats amb totes les facultats i escoles. Inscripció oberta!

Totes les notícies