Sala de premsa Premsa i mitjans

El grup de recerca MIRAS organitza la jornada "Joves intèrprets: la intermediació lingüística com a eina d'inclusió en la diversitat"

Dibuix de jovent al voltant d'un globus terrestre

Se celebrarà el 27 de juny a la Facultat de Traducció i Interpretació i hi haurà diverses ponències en què es presentaran els resultats d'un projecte així com els materials que se n'han creat sobre el paper dels joves en la intermediació lingüística.

09/05/2022

El dia 27 de juny, de 9 a 14 hores, tindrà lloc a l’aula 004 de la Facultat de Traducció i d´Interpretació la jornada “Joves intèrprets: la intermediació lingüística com a eina d’inclusió en la diversitat”, organitzada pel grup de recerca MIRAS.

Aquesta jornada posa el punt final a dos dels projectes de recerca en els quals ha estat treballant el grup en els últims anys: l’associació estratègica EYLBID, cofinançada pel programa Erasmus + de la Unió Europea (2019-1-ES01-KA201-064417) i el projecte ILM finançat pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats (RTI2018-098566-A-I00).

A banda d’una conferencia a càrrec de Marjorie Orellana, de la UCLA School of Education and Information Studies, la jornada comptarà amb diverses comunicacions en les quals es presentaran els resultats dels projectes i els materials creats.

Es tancarà la jornada amb una taula rodona en la qual participaran joves intermediaris lingüístics i intèrprets professionals que van iniciar-se en la interpretació durant la seva infantesa i adolescència.

Més informació i inscripcions