Educació crítica i transformadora en els llibres de text, en un seminari

SeminariValorsLlibres

L’Escola de Cultura de Pau, el Grup de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials (GREDICS) de la UAB i l'Associació de Mestres Rosa Sensat organitzen un seminari a Barcelona que abordarà com introduïr una educació crítica i transformadora als llibres de text, el proper dimarts, 2 de juliol, en el marc del projecte "Entre línies".

27/06/2019

L’objectiu de la sessió és presentar un “Decàleg de criteris per dissenyar i avaluar materials didàctics des d’una perspectiva crítica i transformadora” - en el que les entitats convocants han estat treballant-, i de compartir bones pràctiques relacionades amb aquest decàleg, de les persones i institucions assistents. Els resultats d’aquesta sessió es recolliran en una publicació que permetrà donar visibilitat a les bones pràctiques.

Aquesta trobada s’emmarca en el projecte “Entre Línies”, que pretén incorporar de manera transversal el valors d’una educació crítica i transformadora als llibres de text de ciències socials, i està impulsat per l’Escola de Cultura de Pau, el Grup de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials (GREDICS) de la UAB i el Grup de Recerca i Innovació en el Currículum de Ciències Socials (GRICCSO) de Rosa Sensat. Aquest projecte rep el suport de la Direcció de Justícia Social i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest seminari per compartir bones pràctiques d’educació en valors als recursos didàctics es durà a terme el dimarts, 2 de juliol, de 18.00h  a 20. 00h a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona).

 

Notícies relacionades

Nova imatge del tàndem 2020

El programa d'intercanvi lingüístic Tàndem es renova

El programa Tàndem és l’oportunitat de practicar idiomes entre companys i companyes, un entorn proper on poder guanyar fluïdesa lingüística a la vegada que s'entra en contacte amb d’altres cultures. Ara, s'ha renovat, i també es podrà practicar en parella, a més d'en grup.

Totes les notícies