Dos estudiants de la UAB, seleccionats per participar a 'Imagine Express 2020'

Dreamers UAB 2020

Sofía Altuna, estudiant internacional de Comunicació Social en estada d'intercanvi a la UAB, i Hamza Díaz, alumne del doble grau en Enginyeria Informàtica i Sistemes de Telecomunicació, són els dreamers que pujaran al tren de l'emprenedoria Barcelona-París del 21 al 23 de febrer.

04/02/2020

L'organització d'Imagine Express ha seleccionat dos participants (dreamers) de la UAB per participar en l'edició d'enguany d'aquest concurs, que vol descobrir i promoure el talent innovador i emprenedor en el sector de la telefonia mòbil. La iniciativa compta amb el suport de la UAB i del seu Consell Social a través del programa UAB-Emprèn.

La dreamer Sofía Altuna és estudiant de Comunicació Social de la Universitat Austral de l'Argentina i aquest semestre es troba en estada d’intercanvi a la Facultat de Ciències de la Comunicació. Té experiència en el desenvolupament i la implementació d'estratègies de màrqueting digital per a organitzacions, i també en l'elaboració de contingut audiovisual per a mitjans sostenibles. Altuna té un esperit “proactiu, curiós i entusiasta” que vol esmerçar en desafiaments socials i sostenibles.

Per altra banda, el dreamer Hamza Díaz és estudiant del doble grau en Enginyeria Informàtica i sistemes de Telecomunicació. Ha fet de data scientist i desenvolupador full stack a Accenture durant més de dos anys i ha estat CTO d’una startup de patinets elèctrics. Actualment, treballa com freelance en més de 20 projectes culminats amb èxit a nivell mundial. Així doncs, Díaz és un emprenedor que treballa amb una gran varietat de tecnologies d’èxit i manté una actitud de constant aprenentatge “per crear i innovar”.

Durant la competició, que tindrà lloc en un viatge de tren entre Barcelona i París, ambdós participants de la UAB s’integraran en equips de tres membres per desenvolupar una aplicació mòbil adreçada als sectors estratègics de la sostenibilitat, les ciutats intel·ligents, la salut o l'economia circular. Les idees es presentaran a la capital francesa, on s'escollirà el millor equip de cada categoria: els quatre rebran finançament i mentoria per desenvolupar el seu projecte.

Un cop a Barcelona, els projectes es presentaran al Mobile World Congress i s’instal·laran en incubadores de la ciutat per al seu desenvolupament.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies