Disfressa’t a la Cursa de la UAB

Disfressa't a la Cursa de la UAB!

Participa al concurs de disfresses de la Cursa de la UAB el proper diumenge 16 de desembre i guanya un forfait anual d’accés al Servei d’Activitats Física de l’Autònoma!

28/11/2018

La UAB celebrarà el proper diumenge 16 de desembre de 2018 la VII edició de la Cursa Solidària de la UAB en suport a La marató de TV3. Enguany, les persones inscrites a la Cursa i a la Marxa Solidària podran participar al Concurs de disfresses.

Al concurs es pot participar de manera individual o en grup. En cas que sigui en grup, com a màxim podrà ser de 5 participants, que hauran de portar unes disfresses que estiguin relacionades. Abans de l’inici de la cursa, els participants hauran de passar pel punt d’informació de la Fira d’Entitats a la Vila Universitària i formalitzar la seva participació en el concurs.

El jurat, format per un membre de la Unitat de Dinamització Comunitària, una persona de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) i una altra de Comunicació de la UAB, premiarà la disfressa individual “més original i divertida” i, en grup, “la comparsa més compenetrada”.

Els guanyadors s’enduran un forfait anual d’accés al Servei d’Activitat Física (SAF) del campus de la UAB: un per a l’individual, i màxim cinc pel grupal en funció de la composició del grup. Com a novetat, en aquesta edició la cursa passarà pel centre de la Vila, i la caminada, pel Sincrotró.

Cursa solidària
La recaptació de les donacions de la cursa es destinaran a La Fundació la Marató de TV3, que enguany es dedica al càncer, una de les primeres causes de mort entre les persones. La UAB està desenvolupant importants recerques en aquest àmbit. És fonamental conscienciar a la societat per cooperar i obtenir recursos per a la recerca d´aquesta malaltia, que impacta tant en la nostra vida quotidiana.

Corre, camina, participa com a voluntari... Sol, amb amics o en família, però no deixis de col·laborar. T’esperem a la UAB el 16 de desembre!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies