La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
10/12/2018
Voluntariat
Cursa Solidària UAB 2018
Voluntariat contra el càncer
88 persones voluntàries van participar, en tasques d'organització i administració, a la Cursa de la UAB, que dona suport a La Marató de TV3, i que es va celebrar el passat 16 de desembre. Aquest any els diners aniran destinats a la investigació sobre el càncer. 
17/12/2018
Voluntariat
La FAS formarà part de la Taula de Participació Social
El programa de Justícia entra a formar part de la comissió permanent de la Taula de Participació Social
La FAS ha estat seleccionada per format part de la comissió permanent de la Taula de Participació Social, l’òrgan consultiu en l’àmbit penal i penitenciari de la Generalitat de Catalunya que té la finalitat de coordinar la participació ciutadana. La FAS hi formarà part fins el 2021.
13/12/2018
Salut
Imatge de l'acte pel Dia Mundial del VIH 2018
Eliminem estigmes sobre el VIH/sida a la UAB
Una seixantena de persones van participar a l’acte organitzat per la Fundació Autònoma Solidària i ActuaVallès en motiu del Dia Mundial del VIH/sida, emmarcat dins la campanya de sensibilització del programa salut. L’acte va comptar amb les experiències de dues persones que viuen amb el VIH.
10/12/2018
Discapacitat
Entrega de les Beques Impuls durant el Dia Mundial de la Discapacitat
La UAB commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat
La Sala Teatre de la UAB va acollir l’acte institucional del Dia Internacional de la Discapacitat, que va comptar amb una conferència a càrrec de Josep Maria Sanahuja i també amb el lliurament de les Beques Impuls, concedides per la FAS.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats