La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
15/10/2018
Discapacitat
IMG20170130_ofertafeina
Plaça de tècnica prospectora d’empreses - UABImpuls
La persona seleccionada col·laborarà en la gestió i l’execució del Programa UABImpuls per a la inserció laboral de l’alumnat amb discapacitat i d’altres col·lectius en risc d’exclusió de la UAB.
01/10/2018
Cooperació
Imatge sobre el vídeo d'acollida sobre Autònoma Acull
Dos anys d'acolliment de persones refugiades a la UAB
La UAB, la FAS i la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat fan balanç dels dos anys de col·laboració en l’acollida de persones refugiades. El passat 28 de setembre es va presentar una memòria d’activitats i es va projectar un vídeo elaborat per la UAB, que dedica aquest curs a les persones migrades sota el lema "#UABrefugi: l'Autònoma acull".
20/09/2018
Voluntariat
Imatge de dues voluntàries EVS
Comencen les experiències EVS
La Mercè, la Marta i l’Arnau han triat Varsòvia, Copiscua i Brussel·les per fer un voluntariat internacional. Gràcies a la vinculació de la FAS amb el Servei Europeu de Voluntariat, els estudiants de la UAB poden gaudir d’una oportunitat única per adquirir una sèrie d'habilitats i coneixements de gran importància tant en el context personal com professional.
17/09/2018
Voluntariat
Sessions informatives del ComandoV
Forma part del #ComandoVoluntariat
La FAS inicia les sessions informatives sobre els programes de voluntariat d’enguany. L’oferta contempla programes vinculats amb la justícia d’adults i menors, la mentoria de persones sol·licitants d’asil, l’acompanyament de persones hospitalitzades o el suport a l’aprenentatge per a infants. Vols saber quin voluntariat s’adapta més a tu? Vine a veure’ns i forma part del #ComandoV!
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats