La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
20/09/2018
Cooperació
Imatge d'un fotograma d'un curt participant al Festival de CineMigrante de Barcelona
Arriba la 5ª Mostra del Festival CineMigrante a la UAB
Amb el moviment Black Lives Matter com a eix de la Mostra, el Festival CineMigrante aterra des de Buenos Aires per cinquena vegada i aborda, en especial, les migracions lluny dels estereotips construïts pels mitjans de comunicació. La Mostra passarà per la Sala Cinema de la UAB el proper 3 d’Octubre.
20/09/2018
Voluntariat
Imatge de dues voluntàries EVS
Comencen les experiències EVS
La Mercè, la Marta i l’Arnau han triat Varsòvia, Copiscua i Brussel·les per fer un voluntariat internacional. Gràcies a la vinculació de la FAS amb el Servei Europeu de Voluntariat, els estudiants de la UAB poden gaudir d’una oportunitat única per adquirir una sèrie d'habilitats i coneixements de gran importància tant en el context personal com professional.
18/09/2018
Cooperació
Notícia sobre el programa Acollida del curs 2018-2019
Migracions, Asil i Refugi durant el curs 2018-2019
El Projecte MAR treballa amb els diferents agents de la UAB i del seu entorn amb l’objectiu d’enfortir el rol de la UAB com a espai estratègic en la defensa dels drets humans de les persones migrants i en cerca de refugi. Dins del programa Acollida de la FAS, aquesta línia de sensibilització, mobilització i formació compta també amb un servei d’assessorament a Treballs Finals de Grau i Màster que abordin qüestions relacionades amb migració i asil.
17/09/2018
Voluntariat
Sessions informatives del ComandoV
Forma part del #ComandoVoluntariat
La FAS inicia les sessions informatives sobre els programes de voluntariat d’enguany. L’oferta contempla programes vinculats amb la justícia d’adults i menors, la mentoria de persones sol·licitants d’asil, l’acompanyament de persones hospitalitzades o el suport a l’aprenentatge per a infants. Vols saber quin voluntariat s’adapta més a tu? Vine a veure’ns i forma part del #ComandoV!
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats