La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
12/12/2018
Programes Socials
Fotografia de l'activitat de la Festa Major sobra racisme
Parlem de racisme a la UAB
La UAB és un espai racista. Aquesta és la conclusió que es pot extreure de l’opinió de les 76 persones que van participar en l’activitat sobre racisme a la universitat que la FAS va organitzar durant la Festa Major d’enguany, dedicada a l’acollida de les persones sol·licitants d’asil.
10/12/2018
Discapacitat
Imatge de l'acte institucional pel dia internacional de la discapacitat
La UAB commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat
La Sala Teatre de la UAB acollirà l’acte institucional del Dia Internacional de la Discapacitat, que comptarà amb una conferència a càrrec de Josep Maria Sanahuja i també amb el lliurament de les Beques Impuls, concedides per la FAS.
27/11/2018
Voluntariat
Imatge de la Cursa de la UAB 2018
Voluntariat contra el càncer
La Cursa de la UAB, que dona suport a La Marató de TV3, celebrarà la setena edició el proper 16 de desembre. Aquest any els diners aniran destinats a la investigació sobre el càncer. Col·labora-hi fent un voluntariat a través de la FAS en tasques d’organització i administració.
10/12/2018
Programes Socials
Imatge del recapte de diners dels UAB Games
Els UAB Games recapten 4.370 euros pel programa acollida de la FAS
La segona edició de la festa de l’esport més solidària de la UAB supera el recapte del curs anterior. Els UAB Games van comptar amb 950 participants i els 5 euros de cada inscripció es destinaran a l’acollida de persones refugiades.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats