Darreres places al màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional

Imatge màster DCEI

La 18a edició del màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional (Online) impartit per la Universitat Autònoma de Barcelona, que se situa entre els millors d'Espanya i Europa, està oferint les darreres places disponibles abans de donar inici a l'activitat docent el pròxim 1 de març

20/12/2018

La 18a edició del màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional (Online) impartit per la Universitat Autònoma de Barcelona començarà el pròxim 1 de març. Els interessats es poden apuntar a les darreres places disponibles a través d'aquest enllaç.

Segons l’últim estudi realitzat sobre el grau d’inserció laboral d’exalumnes del màster, el 95.2% dels titulats/es estan en actiu i més del 75% treballen en l’àmbit de la comunicació. I, a més, l’evolució de la comunicació empresarial i institucional està donant lloc a una major demanda d’experts.

El màster combina els 25 anys d’ensenyament de la modalitat presencial amb les noves condicions tecnològiques i socials que proporciona la societat de la informació per a estendre i millorar els serveis que ve prestant en la seva versió presencial. Així, la UAB s’ha consolidat com una de les millors universitats en el sector. D’acord amb els rànquings és la segona millor universitat d’Espanya en l’àmbit i se situa entre les 30 millors a escala Europea.

Els que vulguin optar a les últimes places disponibles poden inscriure’s a través del web màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional (Online). Els Alumni UAB Premium tindran un descompte del 10% en el preu de la matrícula.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies