Dades de seguiment de la vaga del 18 d'octubre de 2019

Gràfics de recurs

Informació sobre el seguiment de la vaga general convocada el passat divendres 18 d'octubre.

31/10/2019

La UAB ja disposa de les dades de seguiment de personal docent i personal d’administració i serveis corresponents a la jornada de vaga del 18 d'octubre. 

Pel que fa al personal d'administració i serveis, va fer vaga el 36 % dels treballadors i treballadores amb jornada laborable el 18 d'octubre.

Pel que fa al professorat, van fer vaga 1159 persones, que representa un 27,12 % del total de professorat en actiu el 18 d'octubre. El 44% del professorat a temps complet va fer vaga i en el cas del professorat associat, el percentatge va ser del 8%.

 

Notícies relacionades

vacunaciogrip2019

Comença la campanya de vacunació antigripal

Fins al 20 de desembre, el Servei Assistencial de Salut de la UAB administra la vacuna antigripal com a mesura de prevenció primària. La campanya es posa a disposició de tota la comunitat universitària (personal i estudiants), especialment a aquelles persones que tinguin un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip.

Conferència Sant Albert 2019

Joan-Ramon Daban impartirà la conferència de Sant Albert

El professor emèrit del Departament de Bioquímica i de Biologia Mol·lecular impartirà dimecres 13 la conferència “Emmagatzematge segur i funcional del DNA”, amb motiu de la celebració de Sant Albert, patró de les facultats de Ciències i de Biociències.

Totes les notícies