Convocatòria d'ajuts per a projectes de transformació i millora educatives

Convocatòria d'ajuts per a projectes de transformació i millora educatives

Poden presentar candidatura centres educatius d'Escola Bressol, d'educació infantil i primària i d'educació secundària. Es concediran tres ajuts de 2.000€ cadascú.

09/07/2019

Amb motiu del 50è aniversari de la creació de l’Institut de Ciències de l’Educació, l’ICE promou tres ajuts per a Projectes de Transformació i Millora Educatives amb la voluntat d’impulsar la innovació i la millora constant dels centres educatius.  

L’objectiu d’aquesta convocatòria és  facilitar el desenvolupament de projectes de centre que tinguin la finalitat de millorar-ne la qualitat educativa. Els projectes s’han d’inscriure en un dels tres àmbits següents:  

  1. Treball col·laboratiu docent  
  2. Millora dels vincles entre centre educatiu i entorn  
  3. Transformació dels processos d’ensenyament i aprenentatge  
 
Trobareu més informació i el formulari de presentació del projecte, aquí.

 

Notícies relacionades

NacraIllesMedes

Trobada una de les últimes nacres de les Illes Medes

S'han trobat una de les últimes nacres de les illes Medes–Costa del Montgrí, en el marc del projecte de seguiment d’hàbitats submergits del Montgrí, on col·laboren els centres d’immersió de l’Estartit amb la UAB i l’entitat de conservació «Bufalvent. Estudi de la Mediterrània».

AnnaEspinal

Ens ha deixat l'Anna Espinal, PAS i PDI de la UAB

Ens ha deixat l'Anna Espinal Berenguer, PAS del Servei d'Estadística Aplicada i professora associada al Departament de Matemàtiques. Feia gairebé 30 anys que treballava a la UAB, desenvolupant tasques de suport a la recerca i docència.

Totes les notícies