Comença la campanya electoral per les eleccions a la Comissió Executiva del CEUAB

Entrevistes a les candidatures a la Comissió Executiva del CEUAB

La campanya electoral per les eleccions a la Comissió Executiva del Consell d’Estudiants de la UAB (CEUAB) ja ha començat. El passat 30 de novembre es van publicar les candidatures definitives, i de l'1 al 9 de desembre es realitza la campanya electoral. La votació es realitzarà telemàticament els dies 10, 11 i 12 de desembre.
 

09/04/2018

Els estudiants ja poden trobar les candidatures definitives per a les eleccions la Comissió Executiva del Consell d’Estudiants de la UAB (CEUAB) publicades al web de Dinamització Comunitària, on també hi podeu trobar el calendari electoral. Ara, de l'1 al 9 de desembre es realitza la campanya electoral, i les votacions tindran lloc de manera telemàtica entre el 10 i el 12 de desembre.
 
El període d’eleccions del curs 2018/2019 per a la Comissió Executiva del màxim òrgan de representació estudiantil de l’Autònoma, el CEUAB, va començar el passat 12 de novembre. Les candidatures es van presentar entre el 13 i el 22 de novembre, i es van publicar de manera definitiva al web el dia 26 de novembre. La votació telemàtica, oberta només als membres del Plenari del CEUAB, tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de desembre. Els resultats definitius de les eleccions es donaran a conèxer el dia 15 de desembre.

Actualment s'han presentat dues candidatures:

Candidatura A
Presidència
Estel Oleart Mariné
 
Secretaria
Albert Font Sancho
 
Tresoreria
Daniel Olivella Galindo
 
Vicepresidències
Júlia Vañó i Boira
Laura Roger i Anglada
Guillem Rojano Borreguero
Oriol Carmona Sànchez

Candidatura B
Presidència
Gerard Sala Mayench
 
Secretaria
Nerea García Luque
 
Tresoreria
Albert Querol Egido
 
Vicepresidències
Marc Caravaca Rodríguez
Jose Antonio Capitán Gutiérrez
Joan Jacob García Ochs
Sergio Bachiller Rubia

Per conèixer-les millor, podeu veure les entrevistes a cadascuna de les candidatures:
Candidatura A: "La universitat ha de ser un centre totalment públic, gratuït i d'accés a tothom"

Candidatura B: "La universitat ha de ser un punt de referència del canvi social i polític"
 
El CEUAB es va constituir el 25 de maig de 2012 i està format per 59 estudiants de totes les facultats. L’objectiu principal d’aquest òrgan és fer arribar la veu dels estudiants als òrgans govern de la universitat, tot garantint els drets dels estudiants. El Consell està format per dos òrgans: el Plenari i la Comissió Executiva. El Plenari és on es debat i es prenen les decisions. Cada facultat hi està representada per 4 estudiants, que són triats per l'alumnat de cada centre. Una vegada l’any, el Plenari tria la Comissió Executiva, que és l’òrgan executiu de les decisions del Plenari.
 
Si voleu conèixer les últimes publicacions del CEUAB podeu seguir-los al seu Facebook i Twitter o contactar-hi a través de consell.estudiants@uab.cat. També podeu seguir el perfil de Twitter de Dinamització Comunitària per estar al dia de totes les novetats en representació estudiantil.
 
Si necessiteu més informació sobre el procés electoral podeu contactar amb Dinamització Comunitària al correu info.participacio@uab.cat

 

Notícies relacionades

Totes les notícies